Podcast

Ny krimi-podcast: Mord i kælderen

11. februar 2022 Værter: Kathrine Hinge og Thea Rytter. producer og tilrettelægger: Cecilie Lundskov Fuhlendorff
I podcasten "Mord i kælderen" dykker to journalister ned i historiske mord, når de går på opdagelse i Ude og Hjemmes arkiv, hvor der gemmer sig tæt på 60 års mordhistorie.
Mord i kælderen cover

I podcasten "Mord i kælderen" dykker de to journaliter Thea Rytter og Kathrine Hinge ned i historiske mord fra Ude og Hjemmes gamle arkiver, når de hver uge udvælger to true-crime historier og læser dem op for hinanden. Derudover får de hjælp fra nogle af landets bedste eksperter til at blive klogere på alt fra de mest hardcore seriemordere, til når børn slår ihjel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I første afsnit finder Thea et af de aller ældste mord fra kælderen frem, når hun fortæller om en myrdet OL-atlet fra et af de første Ude og Hjemme-blade.

Kathrine har derimod fundet en ret nylig og markaber sag om Steven Zelich - også kendt som kuffertmorderen - der var betjent om dagen og bestialsk morder om natten.

Derudover får de besøg af chefredaktøren på Ude og Hjemme, der fortæller om alle de overvejelser, der hører med, når man dækker true crime så tæt. Og så løfter han sløret for, hvordan de får fat i sagerne.

Lyt med hver tirsdag i Ally-appen.

 

Sponsoreret indhold