De unge mødre tilbage

Sæson 13 er skudt i gang. Hver tirsdag og onsdag kan du møde gamle kendinge og nye unge mødre i Kanal 4's populære serie De unge mødre. Vi siger farvel til Malou Stella, Dea Louise og Stephanie og velkommen til to helt nye piger.

Foto: SBSTV, Gregers Kirdorf, Steen Wrem, Morten Nøhr, Mortensen, Gregers Overvad, Morten Mejnecke, Jørgen Ploug, Krestine Havemann, All Over

Velkommen tilbage til "de gamle":

Camilla Framnes Henriksen, 23 år:
Camilla er netop nu klar med en ny bog om sit liv som ung mor og et vægttab på knap 50 kilo. Den kommer i handlen i dag, den 24. august.Amanda Sisse Glæsner, 20 år:
Den 24. april blev hun mor til sønnen William. Hendes storesøster har også fået barn blot fire en halv måned før, så de to mødre og deres børn har rigtig meget glæde af hinanden. Se, hvordan Amanda Sisse klarer livet som alenemor i denne sæson af "De unge mødre".Hannah Melissa Ginnec, 18 år:
Kommunen holder stadig et vågent øje med Hannah og datteren Cecilya, men Hannah tror på, at hun kan få kommunen overbevist om, at den lille pige har det allerbedst sammen med mor.Camilla Sophia Nielsen, 20 år:
Hun er alenemor til Liam på halvandet år. Samtidig finder hun tid til at læse hf og endda være ambassadør for en gruppe af studieaktive mødre i Randers Kommune. Camilla går målrettet efter at blive jordemoder.
Line Hansen, 21 år:
Den unge mor fra Grenå har sønnen Lucas med kæresten Nicki. Parret har været sammen i mere end tre år og er allerede en rigtig kerne
Natacha Nikita Skytte, 19 år:
Natacha går en hård tid i møde. Hun er alene med sønnen Remi. For at være en bedre rollemodel for ham vil hun kvitte cigaretterne. Samtidig vil hun smide de overflødige kilo.
Christina Skovfoged Nielsen, 20 år:
Hun er i forvejen mor til datteren Maja, og nu er hun gravid igen. Christina har termin i dag, den 24. august. Hun havde kun kendt kæresten Kent i to måneder, da hun pludselig og uventet blev gravid.Net-tv: Malou Stella sur og skuffet

Velkommen til de nye:Søs Gjørup Bæk, 16 år:
Den unge kommende mor bor i Skive med kæresten Jimmy. Hun er gravid i femte måned. Parret har været sammen i to år og er hinandens bedste venner. Men Jimmy har mere end svært ved at forholde sig til sin nye rolle som far.Michela Johanne Degling, 18 år:
Michela er netop blevet mor til datteren Smilla. Hun bor i Nymindegab i Vestjylland sammen med kæresten Benjamin, 22 år. Forholdet hænger i en tynd tråd, så de går i parterapi. De vil have det til at fungere for Smillas skyld, men kun ved specielle begivenheder sover de sammen.Camilla Petersen, 25 år:
En gammel kending. Camilla Petersen fra Mørkøv er tilbage. Hun er lige nu højgravid. Hvis alt går efter planen, bliver hun mor til barn nummer seks den 31. august. Hun har nu været sammen med Benjamin i snart ni år.De forlader serien:


Stephanie Therkildsen Jensen, 20 år:
Den 2. juni blev Stephanie mor til Sofie. Også hun har valgt at trække sig fra serien efter en turbulent tid lige inden fødslen, hvor hun gik fra faren til sin datter og fik ny lejlighed i Løgumkloster. Stephanie er i mellemtiden blevet kærester med sin datters farbror.

Dea Louise Bergstrøm, 20 år:
Efter blot én sæson stopper Dea på skærmen. Dea og kæresten Rasmus blev nemlig den 10. marts forældre til Rosa, som blev tvangsfjernet umiddelbart efter fødslen. Siden har parret kæmpet for at få deres lille pige hjem igen, og det ser så småt ud til at lykkes for det unge par, som nu vil koncentrere sig om datteren uden for mediernes søgelys.Malou Stella Navarana Rasmussen, 20 år:
Hun er mor til Tino, som hun fik som 15-årig. Den sidste tid har været meget begivenhedsrig for den unge mor. Hun har fået lavet G-skåls silikonebryster og har netop udgivet sin første single "Decibel". Snart kan man møde Malou Stella som gæstebartender på natklubber landet over. Og man kan stadig følge med i hendes liv i den nye serie "Mig og min mor" på Kanal 4.