Brev til Anne-Marie: Hun flirtede med min mand

Krebsen og hendes mand har været til en fest, hvor han dansede med en fremmed kvinde hele aftenen. Krebsen er ellers ikke jaloux, men hun er kommet i tvivl om, hvorvidt hun kan stole på sin mand. Hun vil nødig virke som en sur kone. Clairvoyante Anne-Marie er ikke i tvivl. Er du enig?

Kære Anne-Marie
Jeg håber, du kan hjælpe mig. Jeg var for nogle uger siden til en fest, hvor min mand og en kvinde, som jeg ikke kendte, dansede sammen hele aftenen.

Jeg følte, at hun flirtede meget med min mand, og jeg nåede faktisk ikke selv at danse med ham. Jeg er normalt ikke jaloux, men det var jeg den aften.

Dårlig samvittighed

Da vi skulle gå, kiggede hun på mig og smilede, men jeg gav hende et hvast blik. Nu har jeg dårlig samvittighed, for min mand syntes bare, det var sjovt at danse og lagde ikke mere i det.

Min intuition sagde mig dog noget andet om kvinden, men måske tog jeg fejl?

Nu viser det sig, at hendes børn går på samme skole som vores. Sidst vi var på skolen, søgte hun igen min mand. Er det mig, der skal vise storsind, eller bør jeg gøre det klart for hende, at han er min mand?

Jeg håber, du forstår mit dilemma. Jeg vil ikke være en sur kone. Kan jeg stole på min mand?
Kærlig hilsen krebsen

Hun vil have fingrene i din mand

Kære krebs
Jeg synes bestemt, du skal sætte en grænse, og her tænker jeg på din mand.

Det er helt i orden, at han danser med andre kvinder, men det behøver ikke at være hele aftenen – slet ikke, når han dermed ikke har tid til at danse med dig. Det kan du godt tillade dig at være utilfreds med, hvis det gentager sig.

Jeg deler din fornemmelse af, at kvinden gerne vil have fingre i din mand. Heldigvis elsker han dig, så hun får ikke noget ud af sin flirten. Han er smigret af hendes interesse, men du kan godt stole på ham og behøver ikke at bekymre dig.

Kærlig hilsen Anne-Marie