Brev til Anne-Marie: Jeg bliver forelsket igen og igen

Skytten har den ene kæreste efter den anden, og hun er splittet mellem at søge friheden og længes efter den eneste ene. Hun vil gerne have clairvoyante Anne-Maries hjælp til at tøjle sin frihedstrang. Men er det den rigtige løsning?

Kære Anne-Marie
Jeg er en ung kvinde på 23 år, som går fra det ene forhold til det næste. Mit stjernetegn er Skytten, og jeg elsker på en måde min frihed, men samtidig savner jeg én af dele mit liv med.

Får jeg nogensinde børn

Jeg er endnu engang gået fra en sød fyr, fordi jeg blev forelsket i en anden, men ham har jeg også lige forladt. Nu står der endnu én parat, men jeg holder en pause, for jeg ved, hvordan det ender.
Hvad kan jeg gøre for at holde på en kæreste og tøjle min frihedstrang? Jeg håber, du kan hjælpe. Kan du se, om jeg nogensinde får børn?
Hej fra skytten

Du mangler udfordringer

Kære skytte
Ja, du er ikke skytte for ingenting. Skytten har en tendens til hele tiden at være på jagt efter endnu et bytte. Min fornemmelse fortæller mig, at du keder dig i dit arbejdsliv, og når du ikke får faglige udfordringer nok, søger du kontant efter nyt bytte i dit følelsesliv.

Jeg vil anbefale dig at tage ud i verden og opsøge eventyret. Du kan for eksempel blive guide. Det vil være lige dig.

Du er stadig ung, og det skal du nyde i stedet for at have travlt med binde dig. Der skal nok komme en dag, hvor du for alvor bliver forelsket og falder til ro. Jeg håber, du kan bruge mit svar. Du får mange børn.
Kærlig hilsen Anne-Marie