Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg er flov over min mand

Lone elsker sin mand, men hun er ked af, at han vejer for meget. Han har fået mave, og det gør hende flov, når de er sammen med mere veltrænede venner. Lone vil have clairvoyante Anne-Maries hjælp til at motivere ham til at træne. Men hun får en helt andet besked…

Kære Anne-Marie
Jeg har været sammen med min mand i 17 år, og jeg elsker ham overalt på jorden. Der er bare et lille men, og det er, at han de senere år har taget omkring fem kilo på. Dermed har han fået lidt mave, og det ser ikke pænt ud.

Ros af lægen

Jeg prøver at rådgive ham i forhold til tøj, men han er ligeglad og går med tætsiddende bluser. Når vi er sammen med vores venner, bliver jeg nærmest flov, da de andre mænd er veltrænede. Min mand har lige været til et lægetjek, hvor han fik at vide, at alt var perfekt, så han kan ikke se noget problem. Hvad kan jeg gøre for at motivere ham, så han bliver slank igen?
Med venlig hilsen Lone

Få nye venner

Kære Lone
Jeg tror ikke, jeg er den rette at spørge, for hvis din mand er sund og rask, kan jeg ikke se noget problem med, at han har fået lidt mave. Det eneste problem er, at du bliver flov over ham, når I er sammen med jeres venner. Men så må I få nogle andre venner, for hvis kun det handler om at være pæn og slank, har I ikke meget fornuftigt at gå op i.
Hvis din mand vejede for meget, og lægen var bekymret, ville jeg råde dig til at tale et alvorsord med din mand. Men det er jo slet ikke tilfældet. Du må elske din mand, som han er. Det er det bedste råd, jeg kan give dig.
Kærlig hilsen Anne-Marie