Brev til Mimi: Hans tvillingbror er jaloux

“Den splittede” har fået en kæreste, og de er meget forelskede. Problemet er, at kærestens tvillingbror er meget jaloux, og det gør “Den splittede” bekymret. Hun frygter, at broren får ødelagt forholdet.

Hej Mimi
Jeg er en kvinde på 30 år, der er blevet kæreste med en sød fyr, og vi er superforelskede. Der er dog et problem. Min kæreste er enægget tvilling, og hans bror har ingen kæreste. Brødrene er meget tætte. De boede også sammen i de første år, efter de var flyttet hjemmefra. Det gør de dog ikke længere.

Han ringer hele tiden

Min kæreste har fortalt mig, at hans tidligere forhold er gået i stykker, fordi hans bror ikke kunne acceptere pigen. Nu er min kæreste bange for, at det samme vil ske for os. Han kan mærke, at hans bror er jaloux og prøver at komme imellem os. Jeg fornemmer også, at broren holder øje med os, og han ringer tit til min kæreste. Hvad skal jeg stille op?
Hilsen Den splittede

Din kæreste bør mande sig op

Kære Splittede
Jeg synes, din kæreste bør tage mere ansvar. Som du beskriver problemet, siger han slet ikke fra. Han er bange for at brorens jalousi vil komme imellem jer!

Undskyld, men det er i mine øjne en temmelig vattet holdning. Han må forsvare jeres forhold og sætte sin bror på plads.

Det er forståeligt, at tvillinger er tætte, men vi taler om to voksne mænd, og de bør også hver især kunne stå på egne ben. Du må bede din kæreste om at mande sig op – det udtryk må man vel stadig bruge? Det vil være synd, hvis en udenforstående ødelægger jeres dejlige kærlighed.
Kærligt talt Mimi