Brev til Mimi: Jeg er jaloux og utryg

Krebsen har mistanke om, at hendes mand er utro. Alle på hans arbejdsplads skal arbejde hjemme, men han mødes med et par kolleger i en kvindelig kollegas lejlighed. Han siger, det er mest praktisk, at de sidder sammen. Men krebsen tror ikke på den forklaring. Hun vil vide, om hun skal tage hen til lejligheden og ringe på. Læs Mimis råd her ...

Kære Mimi
Jeg går og tumler med et problem, som jeg har brug for hjælp til. Jeg blev fyret fra mit job i begyndelsen af coronakrisen og går nu hjemme. Mit ene barn er tilbage i skole, mens den ældste er i hjemmeskole.

Han har været utro før

Min mand arbejder hjemme en til to dage om ugen, og resten af tiden arbejder han sammen med en eller to kolleger hjemme hos en kvindelig kollega. Ifølge ham er det mest praktisk, at de mødes fysisk, men jeg har en fornemmelse af, at der foregår et eller andet.

Jeg kan mærke, at han er ved at være træt af mine spørgsmål, og han er utroligt påpasselig med sin telefon. Han har den stort set altid slukket herhjemme. Han holder fast i, at de som regel mødes tre kolleger, men jeg tror rent ud sagt. at han er mig utro.
Vi har været sammen i lidt over 10 år, og han var mig utro et par gange for flere år siden.
Jeg har ikke sagt direkte til ham, at jeg tror, han har en affære. Men jeg er klar over, hvad han tænker om mine spørgsmål. Jeg har lyst til at finde et påskud til at køre hen til hendes adresse, ringe på døren og se, hvad der sker. Hvad vil du råde mig til?
Mange hilsener krebsen

LÆS OGSÅ: Han er psykisk utro

Fortæl om din mistanke

Kære krebsen
Jeg synes ikke, du skal tage hen og ringe på døren. Det er for nedværdigende for dig selv. Men jeg kan sagtens forstå, at du er urolig, ikke mindst fordi din mand har været utro tidligere. Coronaen er dyr på mange måder, og jeg tror, det har været en belastning for mange ægteskaber at skulle gå op og ned ad hinanden meget mere end sædvanlig.
For at få ro i sjælen skal du konfrontere din mand direkte med din mistanke. Jeg ville ovenikøbet forlange af ham, at han og kollegaen skal arbejde hver for sig eller hjemme hos jer.
Det er svært at være jaloux, det kender jeg alt til. Men det er ikke noget, man skal skamme sig over at indrømme. Det kan tage overhånd, men i din situation kan jeg godt forstå, at du undrer dig. Du skal ikke lade dit liv ødelægge af din mistanke – du må ud med sproget!
Kærligt talt Mimi