Vi vil prøve nye stillinger

43-årige Anne og hendes nye kæreste har et levende og dejligt sexliv, men de savner inspiration til nogle nye stillinger. Ude og Hjemmes sex- og samlivsekspert kommer her med gode råd til dem. Læs med her og bliv selv inspireret.

Efter at have været single i ret mange år er jeg, i en alder af 43, rendt ind i en mand, som jeg er blevet meget glad for. Ikke mindst fordi vi begge oplever en nærmest eks­plosiv kemi mellem os rent seksuelt, og vi leger og ekspe­rimenterer meget og får prøvet en masse ting af, som vi aldrig havde drømt om.

Men ét af de områder, hvor vi synes, det er svært at finde på noget nyt, er forskellige stillinger. Vi har det med at ende ud i de ”sædvan­lige” – missionæren, bagfra, mig siddende oven på ham eller en 69’er. Og det er dejligt, men vi kunne godt tænke os at prøve nogle andre stillinger. Vi er dog ikke specielt atletiske, nogen af os, så det skal også være nogle, vi kan udføre rent fysisk. Har du nogen idéer?
Kh. Anne

 

Kære Anne

Tillykke med, at du har fundet en mand, du går så godt i spænd med – også rent seksuelt. Og hvor er det herligt at høre, at I leger og eksperimenterer og har det så dejligt sammen i sengen. Jeg tror, mange kan nikke gen­kendende til det med at køre lidt fast i de samme stillinger hver gang, og så er det jo skægt at prøve nogle lidt andre posi­tioner – om ikke andet for at få en sjov oplevelse ud af det og et godt grin. Det skal der også være plads til i sengen.

Det ville være for omstændeligt for mig at komme med idéer til nye stil­linger her, da det ville blive lange, nogle gange småindviklede be­skrivelser. I stedet har jeg valgt at illustrere dit spørgsmål med en oversigt over nogle af dem, som jeg synes, er fin og jo ret simpelt viser forskellige stil­linger. Du kan også læse ”Kama Sutra”, der er en gammel indisk bog skrevet på vers, der handler om kærlighed og erotik, og som indeholder masser af spæn­dende stillinger. Hvis du søger på sexstillinger i billeder på internettet, vil du også finde mange flotte grafiske tegninger og lignende, som jeg tror, vil kunne inspirere jer til nogle sjove (og akro­batiske) timer i sengen. Rigtig god fornøjelse. 
De bedste hilsener Helle

Læs også: Hvor sidder de erogene zoner?