Skæbner

2-årig Storms mor: Derfor cyklede han væk

22. juli 2015 Nina Sommer
privat
Man frygtede det værste, da det kom frem, at en 2-årig dreng var forsvundet i Sophienlund i Hillerød. Heldigvis blev frygten ikke en realitet, og Storm blev fundet i god behold.

Nu fortæller Storms mor, hvad der skete den dag, hvor Danmark holdt vejret.

- Vi havde talt om, at når man skal i skole, så har man sin skoletaske med. Så tømte han sin rygsæk, puttede sin yndlingsbil i og sagde, at nu skulle han i skole, fortæller moderen til Lokalavisen. Hun vil gerne være anonym.

Storm fik sandaler, en varm trøje og en cykelhjelm på, sagde ’ hej, hej, mor’ og smilede og vinkede, da han kørte ud på vejen foran huset. Det er en lille, lukket vej, hvor han er vant til at køre. Moren lagde noget vasketøj på plads og gik et øjeblik efter ud på vejen, hvor hun opdagede, at Storm var væk.

LÆS OGSÅ: Søstre forsvundet i 39 år

-  Vi gav os straks til at lede, fortæller moderen, der i starten fik hjælp fra en en nabo og ven.

Men Storm var ikke, hvor han plejede at være. Han var i stedet cyklet ind i skoven, hvor hans mor ofte har løbet med ham i babyrunneren.

Efter 20 minutter ringede hun til politiet, og det var ifølge moren en meget positiv oplevelse.

 -  De kunne lige så godt have sagt, at vi skulle vente en time og se, om han dukkede op. Men i stedet var det første, de sagde, at "ham skal vi da have fundet". De sendte en vogn ud, og derfra gik det stærkt. De havde en helikopter i luften allerede kl. 20. Så de tog det meget alvorligt fra første opkald, siger moren.

LÆS OGSÅ: 9-årig pige dræbt i en trampolin-ulykke

Storm blev fundet klokken 2 om natten 2,8 kilometer fra sit hjem, og for familien har den store hjælp fra alle sider været meget rørende.

 - Det var helt overvældende. Mange af jer skulle tidligt op på arbejde næste dag, og i valgte at trodse trætheden og kæmpe for at finde Storm så hurtigt som muligt. Det var en fantastisk støtte, der gav os håb.

Sponsoreret indhold