Skæbner

Alenefar lærte at sætte datterens hår

2. juni 2016 Marianne Knudsen
Facebook
Philippe Morgese blev alenefar, da datteren Emma var kun et år. Hun havde langt, tykt hår, og faderen indså, at han var nødt til at lære at sætte det. Nu lærer han andre fædre at lave fine fletninger og hotte hestehaler på deres døtre.
Philippe og Emma Morgese

I begyndelsen var det kun lige et pænt spænde i håret eller en nem hestehale. Men jo større Emma blev, og jo længere hår, hun fik, kastede Philippe Morgese fra Florida sig ud mere avancerede hårfrisurer på datteren, som han blev alenefar til, da hun var blot et år gammel. 

Gennem årene er Philippe blevet mere og mere ferm til at style håret i alt fra sildeben til flettet knold, at andre fædre har spurgt, om han vil lære fra sig. Efter mange forespørgsler inviterede Philippe derfor en gruppe af datterens veninders fædre til en demostration af forskellige frisurer.

Læs også: Opsat bryllupsfrisure

Hyggestund for far og datter

- Jeg tænkte, at det var lettere at vise det, mens de så selv kunne forsøge sig på deres egne døtre, fortæller Philippe.

Og ud over at det var en succes, indså han også, at det var en god måde at lade andre fædre få en hyggestund med deres barn.

- Jeg får utrolig mange komplimenter for min måde at være far på, og det her kan måske gøre, at andre fædre får mere kvalitetstid med deres børn, siger Philippe. 

Han har planer om at holde flere arrangementer og derfor oprettet facebooksiden: Daddy Daughter Hair Factory

 

Se også video her hvordan Philippe laver en sildebensfletning på Emma

 

Emma har fået sat af sin far
Facebook
Emma får sat hår af sin far
Facebook
Emma får sat hår af sin far
Facebook

 

Sponsoreret indhold