Skæbner

"Clairvoyance reddede vores virksomhed"

14. september 2015 af Sofie Rosendahl
Clairvoynaten gav Kirsten og hendes mand vejledning til at klare udfordringerne
Clairvoyance reddede Kirsten og hendes mands firma

Tilbage i 2002 følte Kirsten Pilegaard og hendes mand, at deres firma kørte i ring med de samme problemstillinger. Hver gang de var ved at få en stor og vigtig ordre, mistede de den i elvte time. Det fik dem til at opsøge clairvoyante Tove og Steen Kofoed.

– Nogle vil sikkert tage sig til hovedet over, at vi opsøgte en clairvoyant, for det mest normale er jo at bruge markedsanalyse eller konsulentbistand. Men vi havde prøvet så meget andet uden resultater, og så besluttede vi at prøve det her, forklarer Kirsten.

Siden har ægteparret brugt clairvoyance fem-seks gange i forbindelse med firmaet, når de har siddet med en svær udfordring eller en stor økonomisk beslutning.

Nysgerrig på clairvoyance? Prøv en session med en af vores dygtige clairvoyanter

Rådgivning under finanskrisen
Første gang de opsøgte Steen Kofoed, ville de meget gerne flytte deres virksomhed væk fra de lokaler, de var i, men de var bundet op i forhold til nogle økonomiske investeringer, som gjorde det svært at komme ud af deres lejemål.

– Han foreslog os at fjerne vores ’energi’ fra stedet ved at flytte vores møbler og kontorgenstande et andet sted hen, for så ville situationen løse sig selv. Så vi lejede lokaler et andet sted og flyttede vores ting, før vi havde mulighed for at opsige det oprindelige lejemål, og pludselig løste de økonomiske bindinger sig, fortæller Kirsten.

– Derudover har vi haft økonomiske turbulente perioder, hvor vi har været på grænsen til at lukke biksen, men så har vi opsøgt Tove, som kunne sætte en tidsperiode på, hvornår den pressede periode ville være ovre. »Det bliver hårdt rent økonomisk lige nu, men om tre måneder lysner det igen«, kan hun for eksempel sige, hvor hun så fik ret.

Forudså et nyt produkt
Det bedste Tove har forudset, mener Kirsten, var tilbage i 2009, hvor hun sagde, at omkring halvandet år efter ville vi opfinde et nyt produkt.

– Det er vi tilfældigvis godt i gang med nu, men det er selvfølgelig ret tystys, før vi er på markedet med det. Hun sagde ikke noget særlig specifikt om produktet, men at det ville være mig, som fandt på det, hvilket også er korrekt, fortæller Kirsten. Kirsten understreger, at de beholder deres kritiske sans.

– Når vi har fulgt de clairvoyantes rammende og konkrete råd, har det løsnet op for den situation, vi har været fanget i, men vi sluger ikke råt, hvad de clairvoyante siger, det skal jo harmonere med vores egen mavefornemmelse. Når vi er ude i en situation, hvor der er gyngende grund under os, er det bare rart med et andet perspektiv og nogle gode råd.

Læs også: Karina får svar på hvorfor storebror valgte livet fra

Den frie vilje
De clairvoyante giver ikke en klokkeklar opskrift på, hvad man skal gøre.

– De peger på en udvikling, vi skal igennem for at komme i den retning, vi gerne vil i, og så kan vi vælge at gøre det eller lade være. Den fri vilje er jo stadig alfa og omega, vi skal jo ikke gøre, som vi bliver rådet til under clairvoyancen. Men de gange, hvor vi ikke har fulgt Toves råd med det samme, har situationen nu alligevel indhentet os, så de i sidste ende har fået ret alligevel, griner Kirsten.

– Jeg anbefaler bestemt Tove og hendes mand Steen, men man skal selvfølgelig have en sund skepsis med, når man prøver sådan noget, og der er også dårlige clairvoyante. For os har det været en fin sparring til at få hjælp til at se de ting, som vi ikke selv er opmærksomme på.
 

VIDSTE DU
Under den kolde krig begyndte CIA at forske i clairvoyance med henblik på at benytte clairvoyance til at indsamle information om fjenden.


Læs også: En mors sidste farvel

Sponsoreret indhold