Skæbner

De sagde Emma aldrig kunne blive mor: Se min dejlige lille William

29. december 2015 Foto: POLFOTO - Af Kristian Bo Eriksen
30-årige Emma fik en ny lever, allerede da hun var 7 år. Operationen gik dengang godt, men lægerne sagde til hende, at hun aldrig ville kunne blive mor. Nu har hun fejret jul med sin lille, nyfødte søn William.

-Han er helt perfekt og skøn, siger Emma Croghan, 30, fra byen Thorneywood i England til avisen Nottingham Post.

-Han var indlagt på en special-afdeling i en uge efter han blev født, og vi var bekymrede for, om han ville blive ramt af langtids-problemer. Men nu er livet bare dejligt, siger hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Nu bliver det fortalt: Sådan går det i Årgang 0

Emma blev født med en sjælden leversygdom, der betød, at hun allerede som helt spæd måtte gennemgå sin første operation. Og hun var kun 7 år gammel, da hun fik en levertransplantation. Lægerne sagde til hendes forældre, at de ikke skulle regne med, at Emma blev særligt gammel, eller at Emma nogensinde kunne blive mor.

Sit livs første jul

Men nu - 23 år senere- lever Emma et helt normalt liv med sin mand, Paul, 35, og 10.november blev de forældre til lille William. Nu har han så fejret sit livs første jul.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa siger det åbent: Undskuld René

På grund af Emma særlige betingelser, var lægerne i tvivl om, hvorvidt Emma kunne gå igennem en normal graviditet. Hun og hendes mand, Paul, fik at vide, at der var en risiko for at deres ufødte barn ville blive født med særlige helbredsproblemer.

Har skabt endnu et liv

-Jeg har ikke været så bange, siden hun fik sin transplantation, for vi kunne ikke vide, hvad der ville ske, og hvilke komplikationer, der ville opstå, siger Emmas mor, Carol Stubbs, 52, til Nottingham Post.

LÆS OGSÅ: Cathja mistede sin kæreste og faren til sit ufødte barn

-Men William er fantastisk. Det er dejligt at se, at transplantationen ikke bare har reddet et liv, men have været med til at skabe endnu et, siger Carol.

Den fødselslæge, der hjalp William til verden, Clare Gribben fra Queens Medical Centre i London, siger om fødslen:

-Det er meget spændende når resultatet er en glad og sund mor og baby. Det er oplevelser som denne, der gør vores job så givende, siger hun.

Sponsoreret indhold