Det gode liv

7-årig bad julemanden om hjælp: Genforenet med sin bedste ven

17. december 2015 af Carsten Holst. Foto: Polfoto
Lille Isla var utrøstelig, da hendes elskede hund blev kidnappet, mens hun var på juleindkøb med sin far. Alle forsøg på at finde blinde Dolly var forgæves. Til sidst besluttede Isla at skrive til julemanden. ”Jeg er ligeglad med alle andre gaver, blot jeg får Dolly hjem til jul”, skrev hun.

7-årige Isla Kerr har altid troet på, at julemanden findes. Nu ved hun det. Den store, rare mand med det hvide skæg har nemlig opfyldt den lille piges mest rørende ønske: Isla har fået sin stjålne hund hjem til jul – og hun er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er julemandens skyld.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Malenes sejr: Jeg bestod som mor

Ønskeseddel til julemanden

Hvert år har Isla sammen med sin mor, Vanessa Meskimmon, 32, lavet en ønskeseddel, og sendt den til julemanden. Men i år var der et helt specielt ønske øverst på brevet til julemånedens travleste og mest rare sæsonarbejder. Isla ville så gerne genforenes med sin 3-årige hund, Dolly.

Onsdag den 2. december var Isla i byen sammen med sin far, Darren Kerr, 32. De skulle købe julegaver, og selvfølgelig havde de Dolly med i snor. Isla og den lille Boston terrier er uadskillelige, og hun går helst ikke nogen steder uden det lille kræ.

LÆS OGSÅ: Skolen vil forbyde blind pige at bruge sin stok

Jeg elsker hende

Isla fik hvalpen i fødselsdagsgave, da den var 9 uger. For ni måneder siden blev Dolly blind på grund af en uhelbredelig øjensygdom, og siden har Isla hjulpet hunden med alt. Det er også hende, der giver Dolly den daglige medicin, som holder hundens værste hoved- og øjensmerter borte.

Efter juleindkøbene ville Darren og datteren besøge en slikbutik for at købe en is. De bandt Dolly uden for forretningen. Da de få minutter efter kom tilbage, var hunden borte. Den var tyvstjålet, og Isla var utrøstelig.

Far og datter gik rundt i området i flere timer og ledte efter den blinde hund. Men den var som sunket i jorden.

Den nat græd Isla sig i søvn. Næste dag lavede Vanessa Maskimmon en efterlysningen, som blev delt ud i byen Sowerby Bridge i Midtengland, hvor familien bor. I efterlysningen var der foto af Dolly samt en række oplysninger, blandt andet at den er blind og behøver medicin. Familiens venner, bekendte og hundreder af andre frivillige, blandt andre taxachauffører, deltog i eftersøgningen – men uden resultat.

Efter tre dage sagde Isla til sin mor, at hun ville skrive til julemanden og spørge, om han ville hjælpe hende med at få Dolly tilbage.

LÆS OGSÅ: Lille Adams kamp for livet

– Julemanden opfylder alle børns ønsker, hvis de opfører sig pænt. Jeg lover, at jeg altid vil være en sød pige, hvis jeg får Dolly tilbage, sagde Isla til sin mor, inden hun satte sig med papir og kuglepen. I brevet til julemanden skrev hun:

”Jeg er ligeglad med alle andre gaver, alt hvad jeg beder om, er at få min hund Dolly tilbage. Jeg savner hende så meget, og jeg elsker hende. Kærlig hilsen Isla Kerr”.

Brevet blev postet til julemanden, og Isla var fuld af optimisme og forventning. Hun vidste, at julemanden ikke ville svigte hende.

Søndag den 6. december kom hendes far ind på Islas værelse og sagde, at hun skulle komme ind i stuen.

– Der er én, der gerne vil sige hej til dig, sagde han.

Beskeden pige

Tårerne løb ned ad kinderne på den lille skolepige, da hun knugede Dolly ind til sig. Hendes højeste juleønske var blevet opfyldt. Hun havde fået sin hund tilbage, og flere gange sagde hun hulkende: – Tak, julemand, tak, tak, tak.

En mand havde spottet den blinde hund i en park, efter at han havde set efterlysningen af Dolly. Han ringede til Darren Kerr og beskrev hunden. Det var Dolly, og kort efter holdt manden i sin bil uden for familiens hjem med den lille hund på passagersædet. Den havde ikke taget skade af kidnapningen. Den bjæffede lystigt og løb rundt i cirkler, da Darren Kerr lukkede den ind i huset. Den er en kærlig og børnevenlig hund.

LÆS OGSÅ: Kitts bedste gave: Morten friede juleaften

I dagene efter genforeningen sagde Isla flere gange til sin mor, at hun ikke ville skrive en ny ønskeseddel til julemanden. Hun havde allerede fået sit højeste ønske opfyldt og ville ikke være bekendt at bede om mere. Men efter en uges tid overbeviste Vanessa Meskimmon datteren om, at hun godt må ønske sig et par andre ting til jul. Derfor besluttede Isla at ønske sig rulleskøjter og en Barbiedukke.

”Men det gør ikke noget, hvis jeg ikke får ønskerne opfyldt, når nu du har skaffet Dolly hjem til mig”, skrev Isla i sit brev.

Men mon ikke alligevel der ligger en gave eller to under juletræet til Isla fra julemanden?

Sponsoreret indhold