Det gode liv

Camping for enlige

25. september 2008 af Louise Søgaard, Foto: Morten Mejnecke
Anette og datteren Josephine har opdaget, at campinglivet bliver sjovere, når de slår sig sammen med andre enlige campister. Det giver bedre mulighed for socialt samvær – og måske endda romantik.

Første gang 43-årige Anette Astrup camperede med sin datter Josephine havde de fået en plads midt mellem fastliggere og familier. Josephine fandt hurtigt legekammerater, mens Anette følte sig ret ensom.

Camperende singler
-Vi var af sted i to år i Sæby, indtil jeg tilfældigvis googlede "single" og "camping" en dag. På den måde stødte jeg på Top Camp Terrassen i Laven ved Silkeborg og deres singlecamping-uge, fortæller Anette, som straks meldte sig til. På første singlecamping var de godt nok kun ni singler, men nu er gruppen vokset til 45 singler med børn.

Mænd af den rette støbning
- Vi har startet et forum på nettet for camperende singler, siger Anette, der hurtigt blev veninder med Tina på campingferien. I dag har Tina fået en kæreste, men hun tager stadig med på singlecamping i Laven. Anette har endnu ikke mødt den rette, men hun vil ikke udelukke, at han findes blandt de mænd, som kommer på singlecamping.
- De er af den helt rigtige støbning: voksne, engagerede, aktive mænd, som finder på alle mulige sjove aktiviteter med børnene. Så man skal aldrig sige aldrig, siger Anette.

Læs mere om singlecamping på campingdanmark.dk

LÆS OGSÅ:

Parkursus har reddet vores ægteskab

Min datter stak sig på kanyle

Sponsoreret indhold