Det gode liv

Jeg fik en ny mor og far

7. december 2015 Morten Nøhr Mortensen
Anna Bellas korte liv har været omtumlet men også fuldt af kærlighed. Hendes biologiske mor elskede hende, men besluttede alligevel at give hende bort efter fødslen. En kærlig plejemor i Kolding blev hendes næste stop. Inden hun endelig fandt sin nye mor og far i Nordsjælland.

Anna Bellas mor var kun 13 år gammel, da hun skulle føde hende. Hun var kun et stort barn og slet ikke i stand til at tage sig af hende, så hun besluttede at gøre det sværeste en mor kan gøre. Hun gav sit barn væk. Straks efter fødslen i Odense skulle det være. Så var det hurtigt overstået og bruddet helt sikkert nemmere for Anna Bella.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 13-årig gav mig sit nyfødte barn

Kun Tre timer efter fødslen trådte Majbritt Pedersen fra Kolding ind på fødestuen på Odense Universitetshospital. Hun skulle have den nyfødte pige med hjem i sin medbragte lift. Men vigtigst af alt. Hun skulle give hende den kærlighed og tryghed, som Anna Bella havde så meget brug for.

Kom på besøg

En måned senere bankede den 13-årige pige på hjemme hos Majbritt i Kolding. Hun ønskede at se sin datter en sidste gang. Hun sad med hende på skødet og holdt om hende med nænsomme hænder. Men hun fortrød ikke. Hun var indstillet på at give sin datter bort for altid.

LÆS OGSÅ: Min datter kom hjem efter 8 år

I dag ved vi, at den unge mors beslutning dengang for snart seks år siden meget vel kan have været den helt rigtige. For Ude og Hjemme har fulgt Anna Bellas historie helt fra fødslen på Odense Universitetshospital. Videre til Majbritt og nu til endnu et kapitel i den lille piges liv, der har bragt os til Nordsjælland. Her bor hun sammen med sin nye mor og far, Tina og Philip. For dem er Anna Bella et lille mirakel.

Meget taknemmelige

- Det har betydet alt for os at få Anna Bella. Så vi er selvfølgelig fulde af taknemmelighed overfor den biologiske mor, der var i stand til at give sit barn væk. Det har været meget vanskeligt og en meget stor beslutning. Men det er også en beslutning, der rummer meget kærlighed. Den mor har først og fremmest tænkt på sin datter. Og ikke på sig selv, siger Tina.

Læs hele historien i denne uges Ude og Hjemme, der udkommer onsdag den 9. december 2015

Sponsoreret indhold