Det gode liv

Siamesisk tvilling: Jeg har en kæreste, og min søster er aseksuel

5. maj Af Line Frandsen og Amalie Lindeburg, SE og HØR. Bearbejdet af Annika Jeppesen.
Foto: Privat
Carmen er siamesisk tvilling og er kæreste med Daniel, som hun har været sammen med i over to år. Men da de to unge mennesker blev forelskede i hinanden, måtte Carmen tage en snak med sin søster om det.
Carmen og Lupita Andrade

Carmen og Lupita Andrade er siamesiske tvillinger. De 22-årige mexicanske kvinder har hver to arme, men må deles om et sæt ben, da de er sammenvokset ved navlen.

Alligevel lever de på mange måder et liv som alle andre unge. Dog er der lidt udfordringer, når det kommer til at have en kæreste, afslører de siamesiske tvillinger i en YouTube-video, som kan ses nederst i artiklen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lupita er nemlig ifølge hende selv både aseksuel og uromantisk, mens hendes siamesiske tvillingsøster Carmen har en kæreste, som hun nu har været sammen med i over to år.

I YouTube-videoen fortæller Carmen, at hun og kæresten Daniel ikke er sammen seksuelt, men at deres forhold er mere end blot et venskab. Derfor har det været vigtigt for søstrene at tale åbent om, hvordan de griber det hele an.

– Det var en læringsproces for alle. Vi blev selvsagt nødt til at have en snak om grænser, og hvad der er okay og ikke okay, fortæller Carmen i videoen.

Men inden Carmen mødte Daniel, som hun mødte på datingappen Hinge i oktober 2020, fik hun tilsyneladende flere sære forespørgsler.

Carmen og Lupita Andrade
Lupita (tv) og Carmen (th) er siamesiske tvillinger.
Foto: Privat

– Jeg har aldrig forsøgt at skjule det faktum, at jeg er siamesisk tvilling. Men det betød også, at jeg fik en masse beskeder fra fyre med feticher, har hun fortalt Today.com.

Men Daniel var ikke som dem.

– Jeg vidste med det samme, at Daniel var anderledes fra de andre, fordi han ikke indledte med et spørgsmål om min tilstand. Jeg har socialangst, og jeg endte ofte med at aflyse dates i sidste øjeblik, men jeg følte mig rolig på vej derhen.

Selv om det er Carmen og Daniel, der dater, så forklarer Carmen, at han og Lupita også kommer godt ud af det med hinanden.

– Daniel og min søster kommer virkelig godt ud af det med hinanden. Det er sjovt, for jeg er normalt længere tid oppe end Lupita, men når Daniel sover her, falder jeg hurtigt i søvn, og så bliver han oppe og snakker med hende, forklarer Carmen.

Carmen (tv) og Lupita (th) sammen med Carmens kæreste, Daniel.
Carmen (tv) og Lupita (th) sammen med Carmens kæreste, Daniel.
Foto: Privat

Og i forhold til at stifte familie bliver det heller ikke et problem – Daniel og Carmen vil nemlig ikke have børn.

– Jeg elsker at være hundemor! Lupita og jeg kan ikke blive gravide, vi har endometriose, og vi er også på hormonblokker, der afholder os fra at få menstruation, forklarer Carmen.

Du kan se hele videoen med søstrene herunder. Og du kan følge med i deres liv på Instagram her.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold