Det gode liv

Søn efterlyser mand til sin mor

18. maj 2015 Louise Soegaard
Uden Evas vidende, har sønnen Alex filmet hende igennem et helt år for at lave en sød datingvideo for hende. Filmen har på fineste vis fanget Evas kærlige væsen, og nu håber Alex bare på, at en Eva finder sin Adam, eller rettere: At Adam finder Eva.

Hvem kunne ikke have lyst til at være en del af Evas liv efter at have set denne søde film? Det er svært at forestille sig. Eva er en smuk kvinde på 71 år, der lever et meget aktivt liv fuld af kærlighed og omsorg for hendes nærmeste. Sådan præsenterer Alex sin mor: 

Læs også: Hun gav sin nyre til en fremmed ung mand, og fik hans hjerte til gengæld.

Det siger Alex om sin mor:

Hvad du skal til at se er et hemmeligt project, som jeg har arbejdet på i et år. 

Min mor ved intet om det - før nu

Verden er et smukt sted. Faktisk det smukkeste sted, jeg kender. Men jeg har jo heller ikke været andre steder, og livet på Mars ser ikke ud til at være en fest.

Men her på jorden er livet temmelig fantastisk. En masse liv blever levet og selv om vi alle er unikke og specielle, vil jeg gerne tro på, at vi er ens på et punkt. Dybt i os alle er der et ønske om at elske og blive elsket. Og med de ord, vil jeg gerne præsentere dig for min mor.

Eva er født i 1946 i Tjekkiet. Hun bor i Norge, og hendes stjernetegn er krebs.

På dette punkt undrer du dig måske over, hvad jeg vil med det her. For at gøre en lang historie kort, er min mor single, og hun fortjener en god mand.

De sidste par år har hun forsøgt at finde kærligheden, og hun har endda været på et par dates, men det er bare ikke blevet til mere. Og det bringer os til det, jeg gerne vil. Jeg håber, at du måske er, eller måske kan hjælpe mig med at finde – hendes livs kærlighed.

Og hvilken slags mand ville så passe til min mor? Jeg tror at et godt sted at starte, er hvis han kan lide de samme ting, som hun holder af.

Hun kan lide at spille tennis, at svømme, naturen, at stå på ski, at dyrke yoga, kunst, øl, at cykle, at rejse, at fjolle, at danse og at være sammen med sin bedste veninde Eva. Sidst men ikke mindst kan hun lide at tage sig af sin søster, sin mor og hele sin familie.

Men nok om min mor. Nu er det din tur. Hvis du, din far, din bror eller hvem, du tror, vil kunne lide min mor, så send endelig en besked eller måske ligefrem en lille video til [email protected].

Og det var det. Hvor det ender, ved ingen, men jeg håber, at der er kærlighed i luften.

Sponsoreret indhold