Min affære fik følger

På kurset endte jeg i seng med Kim og fortrød bitterligt. Han ville nemlig ikke lade mig være og truede både mig og mit ægteskab.

Jeg husker stadig den aften, hvor jeg faldt i med begge ben. Jeg var til konference med arbejdet hele dagen, og jeg var træt, da vi nåede middagen.

Denne aften fik jeg Kim til bords. Jeg havde mødt ham til arrangementer før, og jeg har altid opfattet ham som en venlig, men lidt formel person. Nu fik jeg mulighed til at lære ham bedre at kende. Kim ville vide alt om mig, og jeg fortalte gladelig. Det var skønt at få lov at sludre løs om børnene, min mand Peter og livet derhjemme.

Der var kun os to og vores samtale i hele verden. Efterhånden forsvandt de andre for at gå i seng en for en, men Kim og jeg var ligeglade. Vi talte og talte, og nogle gange lod Kim sin hånd røre min, eller holdt mit blik fast længe – meget længe.

Al fornuft var forduftet hos mig. Vi fulgtes op til hotelværelset, og vi var knap kommet inden for døren, før vi rev tøjet af hinanden og endte sammen i sengen. Hvad var det egentlig, jeg havde haft gang i? Kim var allerede faldet i søvn med en arm besidderisk omkring mig. Jeg fik snoet mig ud af hans greb, tog mit tøj og listede hen på mit værelse. Resten af natten lå jeg og vendte og drejede mig i sengen uden at kunne finde ro.

Næste morgen droppede jeg morgenmaden, pakkede min rejsekuffert og sendte en smsbesked til mine kollegaer om, at jeg havde fået migræne og var taget hjem.

Selvfølgelig havde jeg dårlig samvittighed, men jeg tænkte også, at hvad Peter ikke vidste, havde han ikke ondt af. På den måde fik jeg lullet mig selv ind i troen på, at det hele nok skulle gå.

I det nye år skulle jeg på to dages kursus i Ålborg. Kim var der også, og forsøgte at komme i kontakt med mig, men jeg kunne mærke, at jeg på ingen måde havde lyst til, at vi skulle ende samme sted som sidst. Magien var væk.

I løbet af aftenen fik jeg flere sms’er fra Kim. ”Hvor er du henne, jeg synes ikke, jeg kan se dig nogen steder?” I en anden spurgte han, om vi skulle mødes i baren. Jeg tænkte, at nu måtte jeg sige fra, så jeg satte ham i stævne i baren efter middagen. Jeg fortalte ham direkte, men uden at være uforskammet, at vores nat sammen havde været et fejltrin fra min side. Jeg var ikke interesseret i, at der skulle være mere mellem os.

Han tog bestemt ikke min afvisning pænt. Han blev ikke ked af det, han blev vred, og jeg tror, at jeg virkelig stødte hans ego. Grimme ord væltede ud af hans mund, og han mente, at jeg havde lagt op til en hel masse. Han sluttede med at sige, at han havde min mands mailadresse, og han ville fortælle Peter, hvilket luset kvinde han var gift med. Derefter smed han en pengeseddel på baren og gik.

Jeg var nervøs, da jeg kom hjem. Peter opførte sig, som han plejede. Sådan gik en uges tid. Men jeg kunne ikke holde til det. En aften gik jeg til bekendelse og fortalte Peter om min nat med Kim for over et år siden. Peter blev forundret og meget skuffet, men til mit store held tilgav han mig, da den værste frustration havde lagt sig. Det vigtigste for ham var, at der ikke var sket noget efterfølgende, og at jeg stadig var hos ham og elskede ham.

Jeg ved stadig ikke, om Kim på et tidspunkt ville have gjort alvor af sine trusler. Han kommer ikke længere til konferencerne, og jeg savner ham ikke. Men jeg er egentlig taknemlig for, at han fik mig til at tilstå over for Peter, for jeg har lært, at med ærlighed kommer man længst med kærligheden.

 

Se også: Min kæreste var utro med min søster