Når livet gør ondt

9-årig smadret med ølflaske: Så fin er Abbie blevet

10. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, foto: Privat
Ingen troede, at Abbie ville ende uden ar på både ansigt og sjæl. Men den 9-årige pige er ikke sådan at slå ud. Hun er tilbage i fin form efter sin frygtelige oplevelse.
Abbie fik ødelagt sit ansigt. Nu er hun pæn igen.
Abbie fik ødelagt sit ansigt. Nu er hun pæn igen.

Abbie på bare 9 år var på vej hjem efter en hyggelig udflugt med sin mor, Clare Webb, sin mormor, Sarah Webb, og sin lillesøster, 3-årige Lexi, da hendes liv på et splitsekund tog en uhyggelig drejning.

Familien kørte stille og roligt i deres sølvgrå Fiat Punto, da en ølflaske smadrede ind i bilens forrude, og Abbie blev ramt af en regn af glasskår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 3-årig reddet af helte-hund

Blødte fra flere sår

- Jeg sad og spillede på min iPad, og var faktisk så småt ved at falde i søvn. Pludselig lød der et ordentligt brag, da ølflasken røg gennem vinduet, fortæller Abbie til engelske BBC.

Se det gribende interview med Abbie her

- Jeg troede først, at bilen var punkteret, men kun mærke at det gjorde ondt i hele ansigtet, forklarer Abbie., der hurtigt opdagede, at hun blødte fra flere sår.

LÆS OGSÅ: Krigsskib skal redde 1-årig baby

Hendes mormor, Sarah Webb, tilføjer: -Det var forfærdeligt. Vi kunne ikke gøre noget. Vi så alt blodet, men turde ikke prøve at stoppe blødningerne, fordi der stadig sad masser af glas i Abbies ansigt.

Vi er så stolte af Abbie

Abbie kom hurtigt på sygehuset, og der fik de renset sårene og stoppet blødningerne.

- Abbie har været fantastisk, og vi er alle så stolte af hende. Hun tog det virkelig roligt. Jeg tror, jeg blev mere påvirket, end hun gjorde. Allerede to dage efter, hun kom hjem fra sygehuset, deltog hun i et gymnastikstævne, og hun gjorde det rigtig godt.

- Jeg vandt sølv, siger Abbie med et stort smil.

LÆS OGSÅ: Lille Arrianna reddet

I dag er næsten alle sårene helet i Abbies ansigt, og lægerne lover, at der ikke vil være efterladte ar. Heldigvis har Abbie heller ikke fået ar på sjælen. Hun er den samme glade og aktive pige, hun var før ulykken.

24-årig for retten

Politiet i Durham i England er også ved at få opklaret sagen. Ølflasken blev tilsyneladende kastet mod familiens bil af en 24-årig mand. Han er fanget og har været for retten første gang. Men på grund af sagens alvor, skal der flere retsmøder til, før han får sin straf, skrive avisen Daily Mirror.

Sponsoreret indhold