Når livet gør ondt

Ægtemands sorg: Hustru er død efter 31 år i koma

19. maj Af Line Frandsen, SE og HØR
Foto: Privat
Miriam Visintin tilbragte 31 år i koma, før hun døde. Hendes mand veg aldrig fra hendes side.
Miriam Visintin

Onsdag den 3. maj døde italienske Miriam Visintin på San Bassiano-hospitalet i det nordlige Italien.

Kvinden var ukontaktbar, da hun blev indlagt, og da hun døde – og det har hun faktisk været de sidste 31 år.

I 1991 blev Miriam således svært hjerneskadet i en bilulykke, men selv om hun aldrig genvandt bevidstheden, veg hendes mand ikke fra hendes side.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Angelo Farina blev således troligt ved sin hustrus side i de 31 år, hvor hun lå i koma på hospitalet, indtil hun sov stille ind af komplikationer onsdag den 3. maj 2023.

Det skriver Mirror.

Ifølge lægerne døde Miriam som følge af væske, der havde ophobet sig i hendes lunger.

– Jeg er glad på hendes vegne, hun er endelig i fred og i paradis. Jeg synes, at hun har lidt nok de sidste mange år. Vi havde kun været gift i halvandet år, da tragedien indtraf, fortæller ægtefællen ifølge Mirror.

Miriam blev svært kvæstet, da hun juleaftensdag 1991 smadrede sin Fiat Panda ind i en pæl. Hun blev indlagt på hospitalet i komatilstand og vågnede aldrig fra den. Alligevel valgte Angelo at blive ved hendes side. Han besøgte hende minimum én gang om dagen.

Borgmesteren i byen har i kølvandet på Miriams død sendt kondolencer til familien. I den forbindelse påpeger borgmesteren også det særlige i, at ægtemanden forblev ved sin hustrus side gennem alle årene:

– Jeg ved ikke, hvor mange der ville være i stand til det. I en meget selvcentreret verden er dette et bevis på, at næstekærlighed stadig eksisterer.

I Ude og Hjemmes podcast ”Min kærlighedshistorie” fortæller meget forskellige danskere deres kærlighedshistorie på godt og ondt. Lyt i din foretrukne podcast-app.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold