Når livet gør ondt

Dræbte manden en uge efter brylluppet

18. september 2013 af Joan Andersen. Foto: REX/All Over Press
Romantik og kærlighed. Det forbinder de fleste med hvedebrødsdagene. Men for Jordan Linn Graham og Cody Lee Johnson, 25 år, var situationen helt anderledes. Den 22-årige kvinde fortrød simpelthen sit ægteskab og skubbede sin mand ud fra en klippe.

Jordan Linn Graham var i den syvende himmel, da kæresten Cody Lee Johnson friede til hende i december sidste år. Hun postede et billede på facebook af ringen og jublede: "Han friede. Bedste jul nogensinde". Det unge par blev gift her i sommer, og alt virkede lykkeligt, men noget gik grueligt galt.

Efterlyst

Den 8. juli mødte den 25-årige mand ikke op på arbejde, og han blev efterlyst. Hans 22-årige kone forklarede, at han dagen forinden var blevet hentet i en mørk bil af nogle venner, som hun ikke kendte.

LÆS OGSÅ: Mor alene med trillinger

Politiet begyndte at efterforske sagen og fandt hurtigt ud af, at Jordan havde fået kolde fødder med hensyn til sit ægteskab.

Bortforklaringer

De fandt ud af, at Jordan sendt en sms til en veninde, hvor hun skrev:

"Nå, jeg vil tale med ham". Veninden svarede, at hun ville bede for dem, hvortil Jordan svarede: "Men dødseriøst. Hvis du overhovedet ikke hører fra mig i aften, så er der sket noget".

En anden ven forklarede, at Jordan havde modtaget en e-mail den 10. juli, hvor der stod, at hendes mand var taget på vandretur med tre venner, han var faldet og var død.

Dagen efter fortalte Jordan en parkbetjent, at hun havde set hans lig i klipperne i Glacier National Park i Montana. Han undrede sig over det, men hun forklarede, at det var et sted, han gerne ville se, inden han døde.

LÆS OGSÅ: Gift med sin afdøde mands bror

Falsk lykke

Jordan postede også billeder fra brylluppet på facebook og skrev:

"Jeg savner dig så meget Cody! Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på dig. Du vil være i mit hjerte for evigt!! Jeg ved, du er et bedre sted nu og kigge ned på mig. Du er min engel. Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Vi ses igen en dag."

Men de søde ord narrede ikke politiet. Da de afhørte den unge kone brød hun sammen og tilstod.

Sådan døde Cody

Hun forklarede, at de havde været i nationalparken, hvor de havde skændes. Hun havde vendt sig om for at gå væk fra ham, men han havde taget fat i hendes arm. Hun rev armen til sig, og fordi hun var så vred, skubbede hun ham hårdt i ryggen med begge hænder, så han faldt ud over klippen med hovedet først.

Jordan er nu varetægtsfængslet anklaget for mord.

LÆS OGSÅ: Ondskab tog min datter

Sponsoreret indhold