Når livet gør ondt

Kamillas vej ud af mørket – del 3:4: En faderfigur

27. april Af Annika Jeppesen
Foto: Elena Hybel Colding
Som barn hører Kamilla sine klassekammerater snakke om deres fædre, og hun ønskede inderligt samme tryghed og støtte i en far. Så da en mand viser interesse og omsorg for hende, føler hun sig set. Hun var hans ‘prinsesse’. Men snart skulle hun også være hans ‘kæreste’.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg husker, at han har en lejlighed ind imod byen. Og ud fra hvad jeg husker, så er han hjemme hos os en dag og spørger, om jeg kan komme med på weekend. Og det siger min mor ja til, fortæller 38-årige Kamilla Holm-Nøttrup.

I starten er hun glad for at være hos ham hver fjortende dag. For hos ham, som hun nu ser som sin far, må hun gøre lige, hvad hun har lyst til.

Hun fik lov til at farve sit hår, hun fik sin egen mobiltelefon med et taletidskort, og hun kunne gå sent i seng og stå sent op, hvis det var det, hun ville.

– Og jeg var alene! Det vil sige, at jeg skulle ikke tage mig af mine søskende. Jeg skulle ikke tage mig af nogen andre mennesker end mig selv.

Men snart begynder Kamilla at undre sig over nogle ting, som han gør, når de er sammen.

– Jeg måtte gå i bad lige så mange gange, som jeg ville. Og dengang elskede jeg at gå i bad! Så da han begynder at ville være med … Han vil vaske mig på ryggen og på kroppen og beder mig om at gøre det samme på ham, så er det sådan lidt …

Kamilla leder efter ordene.

– Altså i starten tænkte jeg: “Det gør man vel bare”. Men jeg syntes, at det var mærkeligt.

Tredje afsnit af den nye dokumentarserie om Kamilla og hendes vej ud af mørket kan ses øverst i artiklen.

Seriens fjerde og sidste afsnit udkommer torsdag den 4. maj 2023 på udeoghjemme.dk og i ALLY-appen.

Sponsoreret indhold