Når livet gør ondt

Løb ind i brændende skur for at redde sine børn: Kun to overlevede

25. oktober Af Line Frandsen, SE og HØR
Foto: Privat
En mor forsøgte desperat at redde sine fire børn, da der i weekenden udbrød brand i et skur ved familiens hjem. Desværre lykkedes det hende kun at redde to.
Familien Beck

En frygtelig brand omsluttede i weekenden et skur ved et familiehjem i Corio, Australien, og selv om moren gjorde alt, hvad der stod i hendes magt, lykkedes det hende ikke at redde alle sine fire børn.

To af dem døde således i flammehavet, skriver det australske medie Daily Mail.

26-årige Jasmine Beck tøvede ikke et sekund og løb ind i skuret for at redde sine børn, da branden opstod søndag morgen lokal tid.

Det lykkedes hende at få fat i 6-årige Mavis og 5-årige Isaac, men var på hjerteskærende vis ude af stand til at redde 3-årige Saige og 18 måneder gamle Ashlynn, selv om hun gjorde alt, hvad hun kunne.

De to omkom i flammerne og blev bjærget senere om søndagen.

De to andre børn er nu indlagt på Melbourne Royal Children's Hospital. Ifølge Daily Mail er deres tilstand kritisk.

Årsagen til branden er nu ved at blive undersøgt. Ifølge de foreløbige undersøgelser tyder intet på, at der ligger en kriminel handling bag.

Et familiemedlem har i kølvandet på tragedien oprettet en GoFundMe-indsamling for at støtte familien i den frygtelige tid, der kommer.

– Denne familie vil aldrig blive den samme igen uden de børn, lyder det blandt andet i indsamlingens beskrivelse.

Opdatering onsdag den 25. oktober:

Ifølge Daily Mail døde et tredje barn, 4-årige Isaac McGregor, onsdag den 25. oktober på hospitalet, hvor han har været indlagt, lige siden han blev reddet ud af branden i søndags.

Ny sæson af "Nationens mareridt"

Ethvert land har mindst én forbrydelse, som har rystet nationen, og som indbyggerne aldrig glemmer. Podcast-serien ”Nationens mareridt" går helt tæt på de sager, der stadig hjemsøger et land. Lyt med i din foretrukne podcast-app.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold