Når livet gør ondt

Lykkelige Samantha blev dræbt af spritbilist få minutter efter sit bryllup

25. maj Af Oliver Morell Andersen og Nikolaj Kesting, SE og HØR. Bearbejdet af Annika Jeppesen.
Foto: GoFundMe
Hvad der skulle have været parrets lykkeligste dag i deres liv, udviklede sig hurtigt til et sandt mareridt.
Samantha og Aric Hutchinson

De havde lige sagt deres ægteskabsløfter til hinanden og var gået ned af sandet på Folly Beach i South Carolina, hvor de holdt deres bryllup, mens gæsterne lyste stedet op med stjernekastere.

Nu skulle 36-årige Aric og 34-årige Samantha Hutchinson transporteres videre i en golfvogn, men desværre sluttede den store festdag brat.

En spritbilist bragede nemlig ind i brudeparrets golfvogn med over 100 kilometer i timen i en zone, hvor det blot var tilladt at køre 40 kilometer i timen.

Det kraftige sammenstød dræbte Samantha, mens Aric var i kritisk tilstand.

Det skriver Arics mor, Annette Hutchinson, på en GoFundMe-side, hvor hun samler penge ind til Samanthas begravelse og Arics hospitalsregning.

– Jeg modtog min søns vielsesring i en plastikpose fem timer efter, Samantha havde givet ham den på, da de sagde deres ægteskabsløfter. Aric har mistet sit livs kærlighed, skriver den knuste mor.

Svært ved at forstå det

Brudgommen har siden da været sengeliggende, efter at han brækkede adskillige knogler og pådrog sig en hovedskade. Men nu har han udtalt sig om episoden i et interview med Good Morning America.

– Jeg prøver stadig at forstå det hele. Den nat. At gå fra at være på toppen til at ramme bunden. Det er svært at forstå.

– Det sidste, jeg husker, er, at hun siger, hun ville ønske, at aftenen aldrig skulle ende.

Efterfølgende husker Aric, at han vågner op på hospitalet. Her spørger han sin mor, hvor Sam er, og får overbragt beskeden om, at hun ikke overlevede.

Lejlighedens minder om hende

Snart skal Aric vende alene hjem til deres fælles lejlighed, og netop den tid ved han også godt bliver hård.

– Det bliver hårdt, men også dejligt. Der står Sam skrevet overalt i lejligheden. Jeg ved, at hun er oppe i himlen og ser med, imens hun griner af mig, når jeg prøver at komme op og ned ad trapperne. For det var hendes beslutning at bo på tredje sal.

Spritbilisten, 25-årige Jamie Lee Komoroski, nægtede at tage politiets promilletest på stedet, men endte med at blive anholdt og sigtet for spritkørsel og drab.

Aric har sidenhen sagsøgt Jamie Lee Komoroski. Han fortæller dog, at han endnu ikke er klar til at møde den unge kvinde, der påkørte det nygifte par den nat.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sporet

Kom med bag om de største kriminelle dramaer i podcasten "På sporet", hvor den tidligere drabschef og chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen leverer skarpe analyser.

Sponsoreret indhold