Skæbner

Stine og Claus fra "Holder vi et år?": Vi holdt vores bryllup hemmeligt

8. oktober 2020 af Anne Kristensen. Foto: André Blinkilde/TV 2
Da Stine og Claus blev forelskede, gik det stærkt. Blot fire måneder efter deres første møde boede de sammen og var gift. Til gengæld gik der lang tid, før de fortalte nogen om brylluppet.

Det begyndte egentlig som en joke, da Stine Kronborg Madsen og Claus Møgelvang meldte sig til castingen på TV 2-programmet ”Holder vi et år?”, hvor fire nyforelskede par får testet og vurderet holdbarheden af deres forhold.

– Jeg var på arbejde og så en trailer for et nyt program, som søgte kærestepar, der lige havde mødt hinanden, og så tog jeg for sjov et billede af det og sendte det til Claus og spurgte: ”Skal jeg ikke melde os til det?”. Jeg forventede selvfølgelig, at han ville sige nej, men han skrev i stedet: ”Jo, du giver den bare gas!”. Og så hang jeg ligesom på den, griner Stine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hverken hun eller Claus følte egentlig, at de havde behov for at få bedømt deres forhold. De var smaskforelskede og havde været det, lige siden de begyndte at skrive sammen i en singlegruppe på Facebook sidste sommer.

Har samme humor

– Vi opdagede hurtigt, at vi havde samme humor og snakkede rigtigt godt sammen. Der var bare virkelig god kemi, og så syntes jeg, at Claus så dejlig ud. Så en dag, hvor nærmest alle andre skulle til Volbeat-koncert i Aarhus, skrev jeg til ham og spurgte, om han ikke havde lyst til at mødes med mig i stedet, fortæller Stine.

Claus var ikke sen til at takke ja til invitationen.

– Jeg var meget interesseret i at møde hende. Jeg syntes bare, hun var utroligt fascinerende og nem at tale med, og egentlig tænkte jeg, at hun var totalt ude af min liga, for jeg havde set hendes billede, og hun så jo fantastisk ud. Og det var hun så også, da jeg mødte hende i virkeligheden. Jeg var forelsket med det samme, siger han.

Kærligheden var gengældt, og selv om de ikke satte en titel på deres forhold den første gang, de mødtes, er Stine og Claus enige om, at de blev kærester samme dag. Det var den 30. juni 2019. Kort efter flyttede Stine ind hos Claus, og den 25. oktober – knap fire måneder efter deres første møde – blev de gift på rådhuset.

Vil ikke forsvare sig

Brylluppet valgte de at holde hemmeligt for andre. Selv for den nærmeste omgangskreds. Ved vielsen deltog kun de to.

– Vi var godt klar over, at det var ret hurtigt at blive gift, og at nogen måske ville mene, at det var for tidligt. Så derfor sagde vi ikke noget til andre, for vi ønskede ikke at skulle forsvare vores valg. Vi havde ikke behov for at høre andres kommentarer om, hvad der var rigtigt og forkert, for vi havde det selv utrolig godt med vores beslutning, forklarer Claus.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Nu er de blevet gift igen

– Vi vidste med det samme, at vi ville hinanden 100 procent, for vi har begge en stor rygsæk med fra tidligere forhold og ved derfor, hvad vi vil og ikke vil. Vi vil ikke nøjes, så enten giver vi os fuldt ud, eller også gør vi det slet ikke. Set i bakspejlet har vi selvfølgelig haft mere travlt end andre, men det føltes på intet tidspunkt forkert for os. Vi ville bare gerne tilhøre hinanden, tilføjer Stine.

Efter et par måneder besluttede de alligevel at afsløre for omgangskredsen, at de var blevet gift. Reaktionerne var lige, som de havde håbet.

Har fem delebørn

– Folk tog godt imod det på alle sider, og det bekræftede os bare i, at vi havde gjort det rigtige. Vi behøvede som sagt ikke andres bekræftelse, men derfor var det jo rart, at andre også kunne se, at vi passede godt sammen, siger Claus.

Både han og Stine har børn fra tidligere forhold – i alt har de fem børn i alderen syv-13 år. Det var naturligvis ikke givet, at de alle ville gå godt i spænd, men det var heldigvis tilfældet helt fra start, fortæller Stine:

– De mødte hinanden ret hurtigt, for vi var nødt til at involvere dem i det, hvis vores forhold skulle have en chance. Og det første møde gik over al forventning. Det var en varm dag, så børnene kunne bade udenfor i et badebassin, og alle legede bare så godt sammen og var glade, siger hun.

Er også forskellige

Seks måneder inde i deres forhold blev parret udvalgt som deltagere i ”Holder vi et år?”. Men hvorfor valgte de i det hele taget at medvirke, når alt gik så godt?

– Vi håbede på, at eksperimentet ville gøre os endnu stærkere sammen, og at vi kunne lære noget mere om hinanden og om vores svage sider. For sådan nogle har alle jo, siger Stine og understreger, at hun og Claus naturligvis også er forskellige på mange punkter:

– Jeg går for eksempel og grubler mere over ting, så jeg kan godt bruge længere tid på at komme videre fra noget, der har generet mig eller ramt mig på en eller anden måde. Claus er hurtigere til at få tingene afsluttet, så i den sammenhæng har vi ofte forskellige udgangspunkter.

Som en rumraket

At vise sine svage sider på nationalt tv har selvfølgelig været angstprovokerende, afslører Stine:

– Da vi fik at vide, at vi skulle deltage, blev vi blæst helt bagover. Det er jo ret vildt at skulle lukke folk ind i ens privatliv på den måde, og vi var meget spændte på, hvad der ville komme ud af det, og hvad vi ville få at vide. Eksperterne har jo helt ret i, at vi har haft sindssygt travlt, og at vi har gabt over mange ting på kort tid. Det har jo nærmest været som at flyve med rumraket mod månen.

Se, hvordan det går med Stine og Claus, når TV 2 sender “Holder vi et år?” hver torsdag kl. 20.00

Sponsoreret indhold