3-årige Karina overlevede 11 dage alene i ødemarken

I den første uge holdt hun sig varm ved at ligge op af sin hundehvalp. Til sidst efterlod den hende for at løbe hjem og hente hjælp. Det blev den lille piges redning.


I 11 dage levede den kun 3-årige Karina Chikitova alene i den kolde sibiriske ødemark, hvor der både lever bjørne og ulve.
Iført tynd underkjole og et par strømpebukser havde hun forvildet sig væk hjemmefra i den barske natur og kunne pludselig ikke finde hjem. Til alt held gik hun med sin hundehvalp. Den blev hendes redning.

Fik varme fra hunden

I starten holdt hun sig varm ved at ligge tæt op af den. Sammen levede hunden og barnet af bær og vand fra en bæk, og lille Karina fik selv lavet en slags seng ud af det høje græs.
Det var hundens overlevelsesinstinkter, som i sidste ende var skyld i, at den lille pige nu er hjemme igen. Efter en uge forlod hvalpen hende nemlig for at hente hjælp.

Hvalpen hentede hjælp

På det tidspunkt havde eftersøgningen af pigen varet i 9 dage, og håbet var ved at slippe op. Men hunden fik ledt redningsfolkene hen til den lille Karina, som rakte armene op fra sin græs-rede, da hun hørte skridt.

På trods af de sidste 11 døgn, var den lille pige ved bevidsthed. Godt nok var hun let som et fnug, da hun blev løftet op, men ved nærmere undersøgelse på hospitalet viste det sige, at hendes eneste fysiske men var en del myggestik og sår på fødderne.

Læs hele historien om lille Karina og hvalpen i Ude og Hjemme på onsdag.

Se videoen, hvor Karina bliver fundet


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-