Christian spørger far om råd

-Det er nok også lidt nemmere at snakke med ens far om noget, fordi han også er en dreng, siger Christian fra Årgang 0 til TV2.


Årgang 0 vender tilbage på skærmen på tirsdag. Og for tre af børnene er konfirmationen året helt store begivenhed. Det gælder også Christian fra Århus.

LÆS OGSÅ: Nyt håb for Liza

Han er ikke typen, der overlader noget til tilfældighederne, heller ikke valget af tøj til konfirmationen.

Med sort butterfly

Christian, der ser meget op til sin far Mogens, er ikke helt enig med sin mor Tina i, hvordan han skal se ud på den store dag, og derfor spørger han gerne sin far til råds om sit første rigtige jakkesæt, der helst skal være sort med tilhørende hvid skjorte og sort butterfly.

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Fire store charmerende unger

- Det er nok også lidt nemmere at snakke med ens far om noget, fordi han også er en dreng. Det kan være noget om pubertet. Det er meget nemmere at spørge min far om, siger Christian i det første afsnit af Årgang 0 på TV2.

Hvad sker der, hvis du spørger din mor om det? bliver han spurgt i afsnit 1.

- Det gør jeg ikke, så…

Problemer med Fadervor

15. sæson af Årgang 0 byder på et gensyn med Christian og hans brødre, der for alvor er blevet teenagere, apotekerdatteren Rachel i Aabenraa, der skal starte i 9. klasse, skilsmissebarnet Stephanie i Slagelse, der mærker dilemmaet ved at leve i en delt familie, og Emma i Tarm, der på grund af et stigende pres fra skolen ikke trives så godt, skriver TV2

LÆS OGSÅ: Camille Framnes er gravid

Årgang 0 har premiere 6. januar klokken 20 på TV 2, hvor du blandt andet kan se, hvordan Fadervor volder børnene problemer i forberedelserne til konfirmationen.