Isabella tabte kampen mod cystisk fibrose

Det var en lykkelig Isabella, der modtog et sæt nye lunger, efter at hun hele sit liv havde kæmpet med sygdommen cystisk fibrose. Men omkring fire måneder efter transplantationen, så tabte Isabella alligevel kampen mod den sygdom, som hun havde kæmpet mod hele livet.

- Jeg må desværre med et knust mor hjerte fortælle jer, at Isabella gik bort her til formiddag
Isabella havde så meget infektion i lungerne og fik derfor rigtig meget antibiotika, som til sidst fik både lever og nyre til at stå af.
Isabella var sammen med sin mor, far, lille søster og moster de sidste timer, og det var meget fredfyldt uden smerter.

Sådan skriver Isabellas mor Asthildur på facebook.

LÆS OGSÅ: Isabellas mirakel. Jeg trækker vejret selv 

I starten af året besøgte Ude og Hjemme den 16-årige pige på hospitalet. Hendes lungefunktion var nede på 15 procent, og det stod klart, at en lungetransplantation var Isabellas eneste mulighed for at overleve. Dengang havde hun været på venteliste i 11 måneder, og i april i år fik hun endelig den livsvigtige opringning. Lungerne var klar til hende.

Til sine følgere på Facebook fortalte hun glad, hvordan hun efter operationen havde det som om, at der var nogen, er pustede luft ned i hendes lunger, men ikke lang tid efter begyndte det at gå ned ad bakke for den unge pige. Hun fik infektion i lungerne, og den 31. august lukkede Isabella øjnene for sidste gang.

SE VIDEO: Isabella venter på opkaldet, der kan redde hendes liv