Mariannes kæreste spillede alt væk

Marianne var lykkeligt gift og havde sparet 140.000 kroner op. Troede hun. Pengene skulle blandt andet bruges på at købe hus sammen med ægtemanden Benjamin. Hun anede ikke, at hendes mand spillede hassard på nettet og havde tabt alt. Nu vil hun skilles.

Ludomani kostede Benjamin sin kone

Indtil for kort tid siden troede Marianne Glenstrup Skals, 25, at hun levede i et lykkeligt ægteskab. Men pludselig en dag gik sandheden op for hende.

Hun var gift med en svindler og bedrager, der systematisk havde spillet alle parrets penge bort, inklusiv hendes private opsparing på 140.000 kr.

LÆS OGSÅ: Sus valgte spillemaskinen frem for børnene - nu hader de hende

Stjal hendes opsparing

I mere end et halvt år havde Benjamin Glenstrup Skals bedraget og frastjålet 586.000 kr. fra venner, bekendte og nære familiemedlemmer.

Marianne opdagede ægtefællens ludomani, da parret måtte flytte fra deres lejlighed, fordi Benjamin havde spillet huslejen bort. De fik lov at bo hos en veninde, som han også stjal penge fra. Derefter gik han til bekendelse over for Marianne.

Kræver skilsmisse

Den 22-årige nordjyske skuespiller havde spillet det gigantiske beløb bort på poker på nettet og på det lokale kasino i Ålborg, da han fortalte Marianne om, hvordan han havde ført hende bag lyset.

- Jeg vidste intet om Benjamins ludomani. Så sent som i juni 2012 kikkede vi på hus. Da anede jeg ikke, at han havde stjålet alle mine penge, og at fogeden var tæt på at sætte os på gaden, fordi vi ikke havde betalt husleje, siger en ulykkelig og vred Marianne.

LÆS OGSÅ: Luksusfælden redde Anne og Claus' forhold, da økonomien lå i ruiner

Meldt til politiet

Benjamin har valgt at fortælle sin tragiske historie til Ude og Hjemme for at forhindre, at andre kommer i hans situation. Materielt har han mistet alt, og hustruen har sammen med venner og familiemedlemmer vendt ham ryggen.

Flere end 50 mennesker i Nordjylland har anmeldt ham til politiet for bedrageri og tyveri til et samlet beløb på langt over en halv million.

Jeg har været en skiderik

Benjamin aner ikke, hvordan han nogen sinde skal få betalt de mange penge tilbage, men håber at kunne få en afdragsordning med hver enkelt kreditor. Han er også parat til at tage sin juridiske straf for de kriminelle handlinger, han har begået.

- Jeg har været en nederdrægtig skiderik, og jeg har spillet alt bort. Nu er jeg i behandling for ludomani, og vil forsøge at starte på en frisk, siger Benjamin.

LÆS OGSÅ: Janni blev snydt af en net-svindler