Min datter gav mig livet tilbage

Som 20-årig mistede Jeanette sin datter. Lene blev kun 3 år og 7 måneder. Tragedien fik Jeanette til at begynde at drikke og tage stoffer. Men en ny graviditet ændrede Jeanettes skæbne. I dag har Jeanette et dejligt liv med en sød kæreste, et hyggeligt rækkehus og et rigtigt livstykke af en datter.

Da Jeanette fra Herfølge opdagede, at hun var gravid, gik hun i panik. Hun havde i årevis levet et hårdt liv med sprut og stoffer, fordi hun var i dyb sorg over at have mistet sit første barn. Jeanette var absolut ikke klar til at blive mor igen.

-Det første jeg tænkte var, at jeg måtte have en abort. Jeg kunne jo ikke finde ud af at være mor. Jeg havde ikke passet ordentligt på mit barn. Jeg var ikke god nok. Jeg ville jo ikke være sammen med barnets far. Jeg var ikke forelsket, husker 34-årige Jeanette Bindner.

-Men min lillebror, Benjamin, sagde til mig: "Det er jo det, som du har gået og længtes efter i mange år. Du er nød til at være egoistisk og få barnet alene".

Læs også: Min lille pige faldt i døden

Kæmpede for sit ufødte barn

Jeanette indså, at hendes lillebror havde ret, og fra den ene dag til den anden startede Jeanette et nyt liv.

-Det var hans skyld, at jeg fik styr på mit liv. Fra det øjeblik rørte jeg hverken stoffer eller alkohol, fortæller Jeanette.

For nu gjaldt det udelukkende kampen for Jeanettes ufødte barn.

Ufattelig tragedie

Få måneder efter fik Jeanette en datter. Melina blev født 25. august 2006 og mor og datter var fra starten uadskillelige.

Melina er Jeanettes anden datter. Men en ufattelig tragedie rev hendes første datter, Lene, fra hende. Lene var kun 3 år og 7 måneder gammel, da hun faldt ud af et vindue fra 2. sal og døde i sin mors arme. Jeanette selv var 20 år gammel, da hun mistede sin lille datter.

Læs også: Mor til to skalperet

Sorgen over sit dybe tab fik Jeanette til at begynde at drikke og tage stoffer i et forøg på at dulme sin smerte. Først da Jeanette atter blev gravid, fik hun igen noget at leve for og med sin lillebrors hjælp, vendte hun tilbage til virkeligheden og et liv uden stoffer.

Glæden ved livet

-Straks fra Melina blev født, havde jeg hende altid på mig. Enten sad hun på min hofte, eller også havde jeg hende i bæresele, både mens jeg lavede mad eller vaskede op. Hun gav mig en ny mening med livet. Det hænder at jeg bliver ked af det og græder over minderne om Lene, men glæden ved livet er genfundet, fordi jeg har Melina, fortæller Jeanette.

Håber på et ønskebarn

Hun kunne ikke drømme om at tage stoffer eller begynde at drikke igen. Når andre taler om at få passet deres børn, fordi de skal i byen, forstår hun dem ikke. Hun vil helst bare være sammen med Melina, og hun passer gerne alle andres børn.

Sammen med sin kæreste igennem 4 år forsøger hun at få endnu et barn. De har været i fertilitetsbehandling i et halvt år. Jeanette har svært ved at blive gravid efter hun fik konstateret kræft i livmoderen og fik foretaget et keglesnit kort tid efter Malina var født.

Læs også: Dødfødt baby vækket til live

-Jeg vil helst være sammen med Melina hele tiden. Når hun slår sig, kalder hun mig en piverøv, fordi jeg gør for meget ud af at trøste hende. Hun er ligeså sorgløs og vild, som jeg var som barn, og jeg bekymrer mig hele tiden. Jeg er bange for, at hun skal falde ned af de træer, som hun elsker at klatre i, og jeg er bange for, at hun skal blive kørt over på vej fra skolen til biblioteket, selv om her ikke er ret meget trafik. Når Melina begynder at gå i byen, vil jeg sikkert gå med hende, fortæller Jeanette.

Mange kys hver dag

Jeanette har gennemlevet det værste, livet kan byde et menneske, og alligevel er det lykkedes hende at vende tilbage til et dejligt liv med en sød kæreste, et hyggeligt rækkehus med have og et rigtigt livstykke af en datter.

Melina går i 1.A på Herfølge Privatskole. Hun er en mors pige - en spilopmager og en kælepotte som gengælder al den kærlighed hun får. Jeanette får et kys, hver gang Malina løber forbi sin mor. Det bliver til mange kys om dagen, og for hvert et kram og hvert et kys bliver endnu en lille del af Jeanettes hjerte helet.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-