Min teenagesøn er morder

Emma er mor til to drenge, der i en meget ung alder kom ud i et stort slagsmål, hvor hendes ældste søn stak en 18-årig mand i hjertet. I ALLY-podcasten "En morder i familien" fortæller Emma om, hvordan det er at være mor til to børn, der sidder indespærret.

En nat i slutningen af april 2020 skriver Emmas ældste søn, Wilson, sammen med en gruppe drenge på snapchat. Det udvikler sig hurtigt til provokationer og trusler, og de unge mænd aftaler at mødes.

Mødet udvikler sig til en voldsom slåskamp, hvor begge sider bruger knive og andre våben. Det ender fatalt for en ung mand på 18 år, som mister livet, da Emmas dengang 15-årige søn stikker ham i hjertet.

Et menneske bag den kriminelle

De sidste to år har budt Emma Valentine på en total omvæltning af hendes liv. To år, hvor hun har skulle finde sig selv - som mor, som fraskilt og som menneske.

I ALLY-podcasten "En morder i familien" fortæller Emma, hvordan det er at være mor til en morder.

- Mit mål er at fortælle omverdenen, at selvom mit barn er en drabsmand, så er han også et normalt menneske, og har været et normalt barn. Han er ikke en hård kriminel, siger Emma i podcasten og tilføjer:

- Han var bare på det forkerte sted på det forkeret tidspunkt, og han endte ud i noget, som han slet ikke skulle have endt ud i.

Emma håber, at hun med sin historie kan fortælle omverdenen, at fordi man sidder i fængsel og er dømt for drab, så betyder det ikke, at man kun er kriminel. Der er et menneske bag den kriminelle.

Du kan lytte til første afsnit af podcasten herunder eller i ALLY-appen, hvor du også finder andet afsnit.

*Advarsel: Podcasten indeholder voldsomme beskrivelser af drab*