Mor hører sin døde datters hjerte slå igen

Taylor døde 13 år gammel i en frygtelig skiulykke. Hendes forældre besluttede at Taylor i sin død skulle redde så mange mennesker som muligt. De oprettede en hjemmeside i deres datters minde, og derigennem fik Taylors mor sit største ønske opfyldt: At høre sin datters hjerteslag igen.Videoen herover stammer fra tv-kanalen abc i USA. Den fortæller en tragisk men også rørende historie om et forældrepar i Dallas, som mistede deres 13-årige datter Taylor på en skiferie i Colorado i marts 2010.

Tara og Tod Storch er draget til Phoenix, Arizona for at mødes med den kvinde, der har fået deres datters hjerte. Det er mindre end et år siden deres datter døde. Siden har det været Taras højeste ønske at høre sin datters hjerte slå igen.

Læs også: Fars selvmord reddede seks fremmede mennesker

-At høre hendes hjerte slå har været det eneste, jeg ønskede mig, siden hun døde. Jeg har drømt om at finde den person, der fik hendes hjerte og skabe et bånd til den person, fortæller Tara Storch.

Mor til to fik Taylors hjerte

Patrezia Winter hedder den kvinde, som nu har Taylors hjerte. Hun fik problemer med sit eget hjerte kort tid efter hun fødte sin og manden Joe's anden søn. Hun er 40 år og uddannet sygeplejerske, og hun nåede at vente på et nyt hjerte i fem år.

-Jeg følte at jeg ikke havde langt igen. Jeg kunne ikke ret meget andet end at sove. Jeg sov 18 timer i døgnet. Det var ynkeligt, siger Patrezia.

Hun var for svag til at tage sig af sine to drenge. Med Taylors hjerte kan hun atter være den mor, som hun drømte om at være, da hun lå syg i sengen.

Tara er kun et år ældre end Patrezia. Hun skal også til at vænne sig til at være mor til kun to.

-Jeg skal vænne mig til den nye virkelighed uden den sidste brik i vores fembrikkers puslespil af en familie, siger Tara før hun skal mødes med Patrezia.

Det tog ikke Patrezias venner mange uger at finde ud af, hvilket hjerte hun havde fået. Via internettet fandt de frem til Taylors mindeside, og her kunne Patrezia læse om den unge pige, som havde reddet hendes liv. Hun kunne også se pigens mors bøn om at møde den person, der nu havde datterens hjerte. Derfor skrev Patrezia til Tara.

Lyden af datterens hjerte trøster

I tv-klippet ser man de to familier mødes første gang. Man ser Tara og Patrezia falde hinanden i armene og Tara bede om at høre sin datters hjerte slå, inden de begynder at snakke sammen. Så meget har hun set frem til det møde, at hun ikke kan vente længere. Patrezia finder sit stetoskop frem og rækker det til Tara, som sætter det i ørene, mens Patrezia finder sit hjerteslag og beder Tara sige til, når hun kan høre noget.

Læs også: Jeg gav min nyre til ham - han stjal min veninde og stak af.

Tara har ingen ord. Hun nikker blot og lader tårerne løbe, da hun endelig hører sin datters hjerte. Det er et stærkt hjerte, siger hun imponeret og rørt.

-Ja! Taylor er en stærk pige. Jeg er så ked af, at I har mistet hende, men jeg er også taknemmelig, siger Patrezia.

Du kan læse mere om Taylor på hendes mindehjemmeside "Taylors gift" her.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-