Reddet af 'selfie' på Facebook

Politiet mener, at Susan udviste stort mod, da hun postede et billede af sig selv på facebook, efter hendes mand havde gennemtævet hende med en pistol.

Udtrykket 'selfie' blev for alvor kendt i Danmark, da Statsminister Helle Thorning-Schmidts 'selfie' med Barack Obama og Storbritanniens premierminister David Cameron gik verden rundt i begyndelsen af december. Selfie er det engelske udtryk for et selvportræt, som er fotograferet med en mobiltelefonen - og ofte benyttet af teenagere eller kendte personligheder. Men nu viser en kriminalsag fra Kentucky, USA, at selfies faktisk også kan bruges til andet end fis og ballade.

LÆS OGSÅ: Hyrede lejemorder til sin mand

Hjælp mig

Susan Stacy brugte facebook som nødråb, efter hun var blevet gennemtævet med en pistol af sin mand. Billedet fortæller vist mere end ord. Manden havde efter det vanvittige overfald på sin kone låst hende inde og fjernet stikket til fastnet-telefonen, så hun ikke kunne ringe efter hjælp. Derfor fik hun den desperate idé at poste ovenstående 'selfie' på facebook med ordene "Help... please anyone" - da der heldigvis var internetforbindelse.

LÆS OGSÅ: Overfaldet i eget hjem af ukendt mand

Min eneste udvej

En af Susans facebook-venner så opslaget og kontaktede politiet i Leslie County, og kort efter nåede hjælpen frem. Ifølge det amerikanske nyhedssite Huffington Post blev Susan fundet med flere flænger i hovedet og ansigtet smurt ind i blod.

- Jeg lagde billedet på facebook, fordi det var min eneste udvej. Jeg havde ingen telefon at ringe fra, og ingen mobilforbindelse. Kun trådløs internet. Jeg ville ikke dø i en pøl af blod i mit eget hjem. Jeg er taknemmelig for hjælpen og omsorgen, som man har vist mig, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Tæsket for at ligne Harry Potter

Reddet af 'selfie'

Hendes mand, Donnie Stacy, var efter overfaldet stukket af, men er nu anholdt og sigtet for vold. Bevisbyrden bliver formentlig ikke svær at løfte. Selv om Susan efter sin 'selfie' har modtaget mange negative reaktioner fra venner og bekendte, er politiet ikke i tvivl om, at hendes mod og handlekraft har reddet hende.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-