Sasja fra De unge mødre lægger livet om

Lille Annalia på snart et år betyder alt for hendes 17-årige mor, Sasja Vistisen fra De unge mødre. Så da lægen sagde, at det var bedst, hvis Sasja droppede smøgerne, holdt hun omgående op.


-Min datter, Annalia, har hostet en del, så jeg tog hende til læge, siger Sasja Vistisen, som vi alle lærte at kende i sidste sæson af De unge mødre.

-Lægen sagde, at det ville være bedst for Annalia, hvis jeg holdt med at ryge. Så det har jeg gjort.

Læs også: Englands strengeste forældre

-Jeg har ikke røget en smøg i 17 dage, og selvom det er svært, og jeg er fristet ind imellem, holder jeg ud. Jeg er jo stoppet for min datters skyld først og fremmest, siger Sasja, der også kan glæde sig over, at hun sparer en del penge ved at have lagt smøgerne på hylden.

Var 16 da hun fødte

Sasja var bare 15 år, da hun blev gravid og kun 16, da hun fødte Annalia sidste år.

- For mig var abort slet ikke en mulighed, selv om jeg opdagede min graviditet allerede 1. dag, min menstruation udeblev. Alle tegnene kom først nogle uger senere, men jeg havde haft en mistanke om, at jeg kunne være gravid, også selv om jeg intet kunne mærke. Måske havde jeg bare en slags 6. sans. Det var meget mærkeligt. Jeg tog p-piller, men jeg havde taget en enkelt pille en dag for sent. Det var nok, har Sasja tidligere forklaret til Ude og Hjemme.

God samvittighed

Men det er ikke kun smøgerne der er lagt væk. Sasja er også begyndt at løbetræne. Så med god ret kunne hun glad skrive på sin Facebookside for nogle dage siden:

Læs også: Ægtepar tabte sig 127 kilo

-Kan gå i seng med god samvittighed i dag, 2 uger røgfri og 3 km løb. Skide god start, skriver hun.

Og hendes venner er enige. De skriver opmuntrende opslag på hendes Facebook, og det er da også den slags støtte Sasja har brug for, hvis hun skal holde fast i sit rygestop.

Rygestopper er endnu et lille skridt for den unge mor i den ændring af sit liv, hun kom ud i, da hun blev uventet gravid.

Har lagt stilen om

Sasja har ikke lagt skjul på, at hun som 15-årig var godt skoletræt, og måske ikke var den i klassen, der opførte sig bedst af alle.

Men efter hun blev mor, har Sasja lagt stilen om. Hun planlægger stille og roligt sin fremtid, og er overbevist om, at hun nok skal få en uddannelse. Hun starter i 10. klasse efter sommerferien, og hun håber senere at kunne blive sygeplejerske.

Læs også: Amanda Sisse: Jeg følte mig forfulgt

På samme måde er det vigtigt for Sasja, at hendes datter Annalia har et godt og fornuftigt forhold til sin far, Georg. Så selv om hun aldrig har været kæreste med sin datters far, har hun sørget hun for, at de to ser hinanden hver uge og dermed lærer hinanden at kende.

Når Sasja så nu har droppet smøgerne, er det endnu et tegn på, at også en ung mor, kan vokse med opgaverne.

Du kan se mere til Sasja Vistisen i den kommende sæson af De unge mødre, der starter i sensommeren eller det tidlige efterår.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-