Top Model-deltager erklæret hjernedød efter trafikulykke

Hun medvirkede i Top Model på svensk tv i 2005. Nu er hun erklæret hjernedød og i aften slukker lægerne for respiratoren


Gudesmuk og fuld af liv medvirkede Anna Maria Moström i den svenske udgave af tv-programmet Top model i 2005. Nu ligger hun på en hospitalsstue omringet af sin familie, mens en respirator trækker vejret for hende. Men ikke længe. I aften vil lægerne nemlig slukke respiratoren.
Det er knap en uge siden, Anna Maria blev ramt af en bus, mens hun kom cyklende, og efter et par operationen har lægerne har nu opgivet alt håb for den smukke model.

LÆS OGSÅ: Tvillinger fra Topmodel har ADHD

Ulykkelig far udtaler sig

Familien er fuldstændig klar over den ubærlige sandhed. De har lægernes ord for, at deres 29årige Anna Maria aldrig kommer til at vågne.

- Skaderne er så alvorlige, at hun nu er hjernedød, siger hendes ulykkelige far, Ronny Moström til Aftonbladet.
- Vi kan håbe på et mirakel men lægeligt findes der ingen realistisk chance.

Ja til organdonation

Oven i chokket og den enorme sorg, skal familien tage et svært valg: Vil de sige ja til organdonation? De er allerede kommet frem til et svar.

- Vi har besluttet, at hun skal donere sine organer for at give andre mennesker en chance for at blive reddet, siger hendes far til Aftonbladet.
Anna Maria blev ramt af bussen i New York, hvor hun har boet de sidste par år efter hun medvirkede i det populære tvprogram. Her har hun haft en stor omgangskreds, og mere end 100 venner er strømmet ind på hendes stue for at være hos hende og for selv at forstå den ufattelige tragedie.

LÆS OGSÅ: Det sidste farvel

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-