Brev til Anne-Marie: Sommerfugle fra min afdøde mor

En læser har flere gange oplevet, at hun så sommerfugle eller hørte sangen, “Lille sommerfugl”, når noget afgørende skulle ske, eller hun var ked af det. Første gang var ved hendes mors gravsted. Har du oplevet noget lignende? 

Kære Anne-Marie
Jeg har læst din bog om at være clairvoyant, hvor du fortæller, at du får tegn fra din afdøde far gennem en bestemt sang. Jeg mistede min mor for mange år siden og har oplevet noget lignende.

Ingen ved besked

Jeg var på kirkegården for at besøge hende, og pludselig kom sangen ”Lille sommerfugl” til mig, og den har fulgt mig siden. Hver gang der har været større forandringer i mit liv, eller jeg har været ked af noget, er den blevet spillet i radioen, eller ordet sommerfugl er kommet til mig.
Da jeg fyldte 50, holdt jeg en stor fest, og jeg fik mange kort og endda gavepapir med sommerfugle. Jeg fik også en sommerfugl til at hænge i haven.
Det skal siges, at ingen ved, at jeg forbinder sommerfugle og sangen med min mor, og jeg syntes, at det var meget underligt. Jeg tænkte også, at det måske var en besked fra min mor, og da jeg læste din bog, blev jeg helt sikker. Er du enig?
Kærlig hilsen Sommerfuglen

Hold øje med de afdødes tegn

Kære Sommerfugl
Jeg er helt enig med dig i, at sommerfuglene er hilsner fra din mor. Vores afdøde sender mange tegn til os, og vi skal bare lære at tolke dem. Tak for din historie. 
Kærlig hilsen Anne-Marie