Jespers store ønske gik i opfyldelse

Jesper Sørensen blev landskendt på tv som 'Drengen i den gamle krop'. Han er i dag 16 år og forsøger pt. at samle penge ind, så han kan holde træf for progeria-ramte børn fra hele Europa.

OBS: Denne artikel er blevet opdateret her.

Husker du den lille, gamle dreng fra tv?
Jesper Sørensen med den sjældne gen-sygdom progeria, som gør, at kroppen ældes otte gange hurtigere end normalt. Børn med progeria bliver sjældent ældre end 13-16 år.

LÆS OGSÅ: Morten og Peter er tilbage

Dame donerede 50.000 kroner

Et af Jespers største ønsker er netop gået i opfyldelse. En ældre dame har nemlig doneret 50.000 kroner, så Jesper kan arrangere et træf i Nordjylland for sine venner med den sjældne sygdom. Det skriver NORDJYSKE.

LÆS OGSÅ: Min datter er for lille

Det sidste træf

- Det er Jespers store ønske at samle familierne med progeria tæt inde på livet herhjemme i Nordjylland i år. Ingen ved, om det bliver hans sidste træf, sagde Jespers mor Jette Sørensen tidligere i år.

Det er dét træf, som altså nu bliver til noget, og som samler progeria-ramte familier fra hele Europa. Når børnene med progeria årligt mødes igennem det europæiske netværk 'Progeria Family Circle', ved de ikke, om det er sidste gang, de ses.

LÆS OGSÅ: Den værste dag i mit liv

Rekord-gammel

Jesper Sørensen fra Poulstrup er i dag 16 år gammel - og altså rekord-gammel. Den glade giver af de 50.000 kroner er en kvinde fra Hirtshals. Hun har fulgt Jesper, siden han blev landskendt på tv som "Drengen i den gamle krop", og hun beundrer hans livsglæde.

Indsamlingen foregår via caremaker.dk, og Jette Sørensen vurderer, at træffet kommer til at koste 300.000 kroner. Det forventes at løbe af stablen i august.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-