Lidt for høj: Frieri gik helt galt

Michael havde planlagt et spektakulært frieri på toppen af en klippe, men fandt ud af, at det var lettere at kravle op end ned.

27-årige Michael Banks fra Californien ville nok have fundet en anden måde at fri til sin kæreste på, hvis han havde vidst, hvordan det ville ende.

Frieri via FaceTime

Michael havde planlagt et spektakulært frieri. Han kravlede op på toppen af det 177 meter høje, vulkanske fjeld, Morro Rock, og friede til kæresten via FaceTime.

Kåd af lykke over at have fået et ja valgte Michael at klatre den svære vej ned igen. Det skulle han nok ikke have gjort.

LÆS OGSÅ: 6-årig så far slå mor ihjel

Reddet af en helikopter

Den nyforlovede romantiker og vovehals endte på en lille klippeafsats 25 meter oppe. Her sad han og dinglede – uden mulighed for hverken at komme op eller ned.

Pludselig var der ikke meget machomand over Michael, som endte med at måtte reddes af en helikopter.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Høj på stoffer

Så kunne historien ende her, hvor Michael blev genforenet med sin forlovede, de blev gift og levede lykkelig til deres dages ende. Men nej.

Michael opførte sig en smule underlig, da han endelig kom ned på jorden igen. Manden var nemlig høj. Michael var høj på methamfetamin, et stof, der er 3-5 gange stærkere end amfetamin.

LÆS OGSÅ: Følte det var min skyld

Det lokale politi anholdte den nyforlovede mand for at være påvirket af ulovlige stoffer og for besiddelse af methamfetamin.

Derfor kommer Michael også til at betale for redningsauktionen af egen lomme.

Hvordan hans kommende viv har reageret på den sag, melder historien intet om.

Her der den 177 meter høje klippe.