Vicki gav sin datters hjerte til sin døende veninde

Da Vicki´s datter Domonique døde i en drukneulykke bare 18 år gammel, var Vicki ikke i tvivl. Domoniques hjerte skulle have lov at leve videre og give liv til Vickis veninde Tanisha. Se de to kvinder fortælle om den store sorg og det store mirakel, som hjertetransplantationen var for dem begge.

Der var intet, lægerne kunne gøre for 18-årige Domonique Olds. Hun blev erklæret hjernedød og hendes mor 49-årige Vicki Oldsfik til opgave at tage stilling til, hvornår de maskiner, som holdt hendes elskede datter i live måtte slukkes.

Og selv om det er den sværeste opgave en mor nogensinde kan stå overfor, så var der alligevel en ting, som trøstede Vicki. Hendes datters død skulle ikke være forgæves eller helt meningsløs. Hun ville forære Dominiques hjerte til veninden Tanisha Basham. Tanisha og Vicki havde været veninder i mange år, fordi Vickis bedste veninde er Tanishas storesøster. I alle de år havde Vicki været vidne til Tanisha kamp for at overleve med sit meget svage hjerte. Hun stod på venteliste til at modtage et donorhjerte, da Dominique druknede.

Læs også: Han stjal mit hjerte og fik min nyre

-At vide, at det er min babys hjerte, som lever inde i Tanisha er den mest overvældende følelse, jeg nogensinde har oplevet. Men det var en velsignelse, siger Vicki til pressekonferencen, hvor hun sidder side om side med veninden Tanisha, der endelig har fået det godt igen takket være Domoniques hjerte. Nu kan Tanisha endelig være den mor, hun drømmer om at være for sine tre børn.

Til at starte med ville Tanisha slet ikke tage imod Vickis tilbud, men Vicki insisterede på, at det ville betyde lige så meget for hende som mor, som det ville betyde for Tanisha.

Og som om den historie ikke var utrolig nok, så viste det sig, at Domoniques hjerte var et 100% macth til Tanisha. Det er yderst usædvanligt og ganske mirakuløst.