Test af M2 Lashes: Mirakelmidlet til lange øjenvipper

Ja ja…den er god med jer. Mine vipper kan blive længere med et serummet M2 Lashes… helt sikkert. Selvfølgelig troede jeg ikke på løfterne, da jeg meldte mig som prøvekanin for M2 Lashes activating serum. Jeg blev klogere - og fik lange øjenvipper.

Lange øjenvipper med M2 Lashes

Få fyldige og lange øjenvipper med M2 Lashes

Ja ja…den er god med jer. Mine vipper kan blive længere med et serum… helt sikkert. Selvfølgelig troede jeg ikke på løfterne, da jeg meldte mig som prøvekanin for M2 eyelash activating serum. Jeg blev klogere - og fik lange øjenvipper.

M2 Lashes er dyrt, og jeg meldte mig for blot at spare mig selv udgiften, skulle jeg en dag hoppe på det alligevel. For hvem vil ikke gerne have fyldige og lange øjenvipper? Det behøver man blot at se på udvalget af mascaraer på hylderne i butikkerne for at finde svaret på.

Jeg er selv en mascaroman. Hver anden måned køber jeg den nyeste mirakel-mascara og håber, at det bliver den eneste ene. Men ak! Jeg har endnu ikke fundet min mit livs kærlighed, hvad angår sort vippemaling.

Til gengæld har jeg fundet et mirakelmiddel: M2 Lashes. Ja! du læste rigtigt.

Er du også vild med M2 Lashes? Så er der også lavet M2 brow, som giver kraftigere bryn (sponsoreret link)

Se videoen hvor Louise tester om M2 Lashes giver fyldige og lange øjenvipper:

Få et godt tilbud på produkterne fra M2 Beauté

 

Her kan du få alle de gode produkter fra M2 Beauté:

Normalpris for M2 Lashes: 990 kr. Set her til 829 kr. (sponsoreret link)

Normalpris for M2 Brows: 1.040 kr. Set her til 799 kr. (sponsoreret link)

Bemærk, at priserne for produkterne kan ændre sig.

M2 Lashes virker virkelig

Det er ikke løgn. Det er ikke bare tomme løfter. Den er god nok.

Jeg har brugt M2 Lashes i tre måneder nu, og jeg har aldrig haft så mange tykke og lange øjenvipper før. Se selv mine før- og efter-billeder.

I starten skete der ingenting, og efter en måneds tid var jeg tæt på at opgive. Men da var jeg blevet så vant til at putte serumet på øjenvipperne, at jeg lige så godt kunne fortsætte lidt endnu.

En aften jeg vaskede mit ansigt, kunne jeg pludselig mærke mine øjenvipper. De føltes som nogle stride børster, og jeg var mildest talt overrasket.

De var blevet kraftigere, men endnu ikke så lange. Det blev de til gengæld kort tid efter. Så lange at mine veninder begyndte at spørge mig, hvilken ny fantastisk mascara jeg brugte.

Ligesom mig, er de også stadig på jagt efter den perfekte mascara. Men de behøver heller ikke at lede længere. De kan bare bruge M2 Lashes.

LÆS OGSÅ: Lider du af hårtab? Se, hvad du kan gøre her

Drøj i brug

Det bliver dyrt, tænker du? Det lyder måske dyrt, men nu har jeg brugt M2 Lashes eyelash activating serum i snart fire måneder, og der er vist endnu til mange måneders forbrug tilbage.

M2Beauty eyelash activating serum er temmelig drøj i brug, og hvis jeg skal ofre 990 kroner om året på at have sådanne flotte tykke og lange øjenvipper, som jeg har fået, er det alle pengene værd.

Alternativet ville være at få eyelashextensions, og dem har jeg ikke hørt sælig godt om. De falder hurtigt af igen. Det gør mine egne tykke og lange øjenvipper ikke.

Altså kan jeg ikke andet end at anbefale M2Beauty eyelash activating serum, hvis du også vil have fyldige og lange øjenvipper.

Sådan får du lange øjenvipper med M2 LASHES

Louise har påført M2 LASHES to gange i døgnet. Dog er det kun nødvendigt at påføre produktet én gang i døgnet. Sørg for at dit ansigt er renset for makeup inden påføring af produktet, f.eks. om aftenen inden du går i seng. Du kan læse nærmere vejledning i indlægssedlen.

Du kan købe M2 Lashes HER (sponsoreret link)

Suppekuren