Afdødekontakt

Han dræbte min kone og lille søn

11. februar 2020 Af Anne Kristensen. Foto: Jesper Sunesen.
Kenny Nielsens liv blev forandret på et splitsekund, da en vanvidsbilist bragede ind i hans familie. Nu er han alenefar til 8-årige Sofia.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kenny var på vej hjem fra en vennetur til Polen, da han fik den forfærdelige besked: På Hodsagervej i udkanten af Holstebro var der sket et alvorligt færdselsuheld, hvor en lille Citroën C1 var involveret.

I bilen sad Kennys kone, Britta, deres to børn, 9-årige Villads og 7-årige Sofia, samt Sofias jævnaldrende veninde Esther.

De var på vej til et fodboldstævne, men blev i stedet påkørt bagfra af en 24-årig lettisk mand.

Ramt af spritbilist

Manden havde ikke kørekørt, og hans promille var mindst 1,46, da han med sin Ford Mondeo ramte den lille personbil med 150 kilometer i timen. Kun Sofia og spritbilisten overlevede.

– Havde det ikke været for Sofia, havde jeg ikke været her i dag, siger 43-årige Kenny Nielsen fra Mejrup i Vestjylland.

Han havde lige krydset grænsen til Danmark, da en af hans venner læste om dødsulykken. Kenny vidste med det samme, at der var tale om hans familie, og i begyndelsen troede han, at de alle havde mistet livet.

Datter alvorligt kvæstet

Det var først, da han en halv time senere fik fat i sin mor, at det gik op for ham, at Sofia havde klaret den trods alvorlige kvæstelser.

Kenny sluttede sig straks til sin datter på Skejby Hospital. Hun var blevet syet med 21 sting i hovedet, hendes lever var flænget, lungerne var punkterede, og hun havde flere brud på arme, håndled, ribben og kraveben.

Men hun var bevidst og forstod derfor også alvoren, da Kenny senere gav hende den barske besked om hendes elskede mor og storebror.

Ønsker afdødekontakt

Det er nu lidt over et år siden, at spritbilisten sendte Villads og Britta i døden sammen med Sofias veninde.

Kenny og hans nu 8-årige datter prøver efter bedste evne at få hverdagen til at fungere, men tomrummet er svært at udfylde, og sorgen sidder stadig dybt i dem begge.

Kenny har derfor kontaktet Ude og Hjemmes clairvoyant, Selma Ambirk, i håbet om at høre fra sin afdøde kone og søn.

I videoen ovenover kan du se, hvordan hans seance med Selma forløb.

Få en seance med Selma

Ønsker du kontakt med en afdød, der stod dig nært, og vil du have Selma Ambirks hjælp til at skabe kontakten? Så send en mail til [email protected] med dine kontakt-oplysninger. Skriv også kort, hvem du ønsker kontakt til. Seancen vil foregå hjemme hos dig, og den er gratis.

Du skal dog være indforstået med, at der bliver lavet en artikel om seancen til Ude og Hjemme samt videooptagelser til brug på vores hjemmeside i forbindelse med Selmas besøg.

Blev du grebet af historien, og vil du høre andre fængslende afdødekontakter? Så kan du lytte til flere podcasts her.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold