Afdødekontakt

Majs forældre døde med 7 ugers mellemrum

5. november 2019 Af Anne Kristensen. Foto: Jesper Sunesen.
Maj har altid troet på, at der er mere mellem himmel og jord, end øjet kan se. At man ikke bare forsvinder, når man dør. Men da hun sidste år mistede begge sine forældre inden for blot syv uger, virkede alt så meningsløst, at hendes tro smuldrede.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Maj vidste godt, at hendes mors liv lakkede mod enden. Men at hun også skulle miste sin far blot syv uger før moderens død, havde hverken hun eller hendes øvrige familie set komme.

Det er et år siden, at Maj blev forældreløs, men sorgen er præcis lige så stor, som da det skete. Maj ønsker inderligt få kontakt til sin afdøde mor og far, men troen på, at det kan lade sig gøre, er svundet ind, efterhånden som sorgen har bosat sig i hende.

Intet gav mening

- Jeg har altid haft en stor tro på, at der venter noget mere efter døden, men da der så skete de her tragiske ting med mine forældre, var det hele bare så uretfærdigt og uforståeligt, at intet gav mening for mig længere. Så var der måske ikke mere alligevel? Men jeg vil så gerne tro på det igen, og det vil betyde rigtig meget for mig at få en bekræftelse på, at de stadig er der et sted, siger 29-årige Maj Michelle Jakobsen.

Hun har derfor bedt Ude og Hjemmes clairvoyant, Selma Ambirk, om hjælp til at skabe kontakten. Selma kender ikke Maj og hendes familie på forhånd. Hun ved kun, at hun skal møde en kvinde, der ønsker kontakt til to personer, som stod hende nært. Deres navne og dødsårsager har Selma ikke fået oplyst.

Allerede inden ankomsten til Bjæverskov, hvor Maj bor, begynder hun dog at fornemme, at nogen gerne vil igennem til hende fra den åndelige verden.

En helt særlig kiste

- Jeg mærker en afdød, der træder ind i mit energifelt, og jeg fornemmer, at det er en mor-energi. Hun bliver ved med at vise mig en hvid kiste, så der må være noget specielt i forhold til kisten. Jeg ser også gule blomster på den – rigtig mange blomster. Og så får jeg vist en mariehøne, så enten har mariehøner betydet noget for den afdøde, eller også er der noget særligt i forbindelse med en mariehøne, siger Selma.

I Bjæverskov bliver hun taget imod af Maj og hendes forlovede, Danni, som også ønsker at være til stede under seancen. Han havde selv et tæt bånd til sine afdøde svigerforældre. Selma sætter sig i stuen sammen med dem og fortæller om den åndelige tilstedeværelse, hun kan mærke.

Få en seance med Selma

Ønsker du kontakt med en afdød, der stod dig nært, og vil du have Selma Ambirks hjælp til at skabe kontakten? Så send en mail til [email protected] med dine kontaktoplysninger. Skriv også kort, hvem du ønsker kontakt til.

Seancen vil foregå hjemme hos dig, og den er gratis. Du skal dog være indforstået med, at der bliver lavet en artikel om seancen til Ude og Hjemme samt videooptagelser til brug på vores hjemmeside i forbindelse med Selmas besøg.

Hør "Afdødekontakt" i din foretrukne podcastapp, hvor Selma Ambirk tager os med bag seancerne og fortæller, hvordan hun kommunikerer med de døde.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold