Afdødekontakt

Se de nyeste afsnit her

10. marts 2020 Af Redaktionen.
Ude og Hjemmes clairvoyant, Selma Ambirk, hjælper efterladte med at få kontakt til afdøde, der har stået dem nært. Hun ved intet, om de personer hun besøger, på forhånd. Se de nyeste afsnit af "Afdødekontakt" med Selma Ambirk her.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se alle afsnit af afdødekontakt her

Sarahs far sprang i døden

Sarah og hendes far havde et tæt forhold, men i februar sidste år blev de uvenner, og 14 dage efter tog han sit liv. Lige siden har Sarah kæmpet med skyldfølelse over sin fars tragiske skæbne.

Helenes far tog sit liv: Efter 22 år får hun rørende besked

I lang tid lykkedes det Helenes far at skjule sine problemer for hende. Men til sidst kunne hans 10-årige datter også se, hvor det bar hen. Helenes far tog sit liv. Efter 22 år får hun nu en rørende besked fra ham.

Sanders superkræfter slap op

Sanders mor kaldte ham for supermand, og det var ikke et tilfældigt kælenavn. Den lille fyr viste imponerende styrke og holdt humøret højt, selv om sygdommen langsomt nedbrød hans krop.

Glædede sig til skolestart: Lærke blev kun syv år

Lærke glædede sig til at starte i 1. klasse, men den lille pige nåede aldrig at tage skoletasken i brug. Da hun en sommerdag blev hentet af sin far i fritidsordningen, kørte de frontalt ind i en bus, og begge blev dræbt på stedet.

Andreas tog sit liv: Mor får rørende besked

Andreas virkede glad, da Vinni talte i telefon med sin søn for sidste gang. Få timer senere var han død.

Charlottes sorg: Min søster drak sig ihjel

Louise var smuk, intelligent, succesfuld og elsket. Men hun følte aldrig selv, at hun var god nok, og hun endte med at søge trøst i flasken. Det blev skæbnesvangert.

Sponsoreret indhold