Spirituelt

Heal mit hus: Kan en ånd være beruset?

21. marts Af Cecilie Lunding Tolversen
Video: ALLY
Elenna oplever, at ting pludselig flytter sig i hendes lejlighed, og lyset tænder uden grund. Clairvoyant Rikke Rasmussen vil prøve at skabe klarhed over, hvem der roder og forstyrrer.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

71-årige Elenna bor alene i en ældrebolig i Humlebæk, hvor hun har været meget plaget af larm og natteroderi.

Det, jeg oplever, er, at der bliver flyttet rundt på tingene. En morgen var den ene skuffe åben, og døren til badeværelset har været lukket op. De har rodet i håndklæderne, så de ligger fuldstændig hulter til bulter der ude, fortæller Elenna og fortsætter:

– Jeg vil jo rigtig gerne vide, hvem det er, der er her, og om de har nogle beskeder til mig. Det tager også meget af min energi, når de er her.

Svært ved at trække vejret

Clairvoyant Rikke Rasmussen tager ud til Elenna for at se, om hun kan finde ud af, hvem der forstyrrer i hjemmet. Hun ved ikke på forhånd noget om, hvad Elenna oplever.

Rikke starter med at mærke efter i de forskellige rum, men hurtigt får hun fornemmelsen af en dame, der går rundt.

– Elenna, det er din kære mor, lyder det fra Rikke, der begynder at få en fornemmelse af at have ondt alle steder og svært ved at trække vejret.

– Hun havde det ikke så godt til sidst, tilføjer Rikke.

– Nej, det havde hun virkelig ikke, istemmer Elenna.

Elennas mor giver besked om, at hun ville ønske, hun havde været der mere for Elenna. Hun har meget kærlighed til hende og ser hende som et lille lys i mørket.

En tår over tørsten

Tilstedeværelsen af Elennas mor forklarer dog ikke den ånd, der roder i Elennas håndklæder og åbner hendes køkkenskuffer, så Rikke må fortsætte jagten.

– Jeg bliver ved med at have en herre fra den anden side, som godt kunne lide en tår over tørsten. Og han er forstyrrende. Han skal ikke være her, konstaterer Rikke og fortsætter:

– Jeg får en følelse af, at han ligesom er gået med dig hjem. Han larmer.

Det kan altså værre den afdøde alkoholiker, der forstyrrer i hjemmet, så Rikke skal have sendt ham over på den anden side.

Interesserer du dig for clairvoyance? I podcats-serien “Afdødekontakt" tager clairvoyant Selma Ambirk os med bag sine seancer og fortæller, hvordan hun kommunikerer med de døde. Lyt med herunder eller i din foretrukne podcast-app.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold