Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Han fandt en anden kvinde

17. februar Af Dorthe Wamsler. Foto: Shutterstock
Skytten er blevet forladt efter 20 års ægteskab. Hendes eksmand er meget forelsket og slet ikke til at tale med. Skytten er helt knust og vil gerne vide, om der er den mindste chance for, at han vender tilbage …
Dame tænker

Kære Anne-Marie
I november i fjor kom min mand hjem og fortalte, at han flyttede, fordi han havde fundet en anden kvinde. Han havde allerede en ny lejlighed på hånden. Jeg fik et chok og måtte sygemeldes, og siden har jeg haft svært ved at samle mig. Vi var gift i 20 år og har to skønne tvillingpiger på 17 år. Hele familien er knust.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mine døtre støtter mig

Min eksmand er meget forelsket og slet ikke til at tale med. Det er utroligt hårdt, og jeg håber hele tiden, det er en ond drøm.

Kan du se, om han vender tilbage, eller om jeg skal prøve at komme videre med mit liv, selv om det er svært?

Jeg har heldigvis en god familie, og mine piger støtter mig, selv om jeg har sagt til dem, at det er vigtigt, de bibeholder kontakten til deres far. Jeg håber, du vælger mit brev, for jeg har virkelig brug for at få troen på livet tilbage.
Kærlig hilsen skytten

Tag imod hjælpen

Kære skytte
Nogle gange tager livet en drejning, man slet ikke har set komme. Det er hårdt at stå midt i, men du skal nok komme videre. Og du skal ikke tage ham tilbage, uanset hvad der sker.
Det er særligt hårdt at blive forladt, og det er godt, at familie og veninder støtter dig. Måske har du også brug for en psykolog, der kan hjælpe med at bearbejde sorgen.

Jeg er sikker på, dine to piger nok skal holde dig i gang. De har brug for deres mor. Men det er flot, du også insisterer på, at de har kontakt til deres far, for det er det eneste rigtige. De har brug for jer begge og skal ikke blandes ind i jeres problemer.

Jeg lover dig, at solen en dag skinner igen. Her og nu skal du tage imod al den hjælp, du kan få. Jeg sender dig styrke til at komme igennem denne svære tid.
Stort kram fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold