Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min kone har en anden

30. maj 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media
HH’s kone har bedt om skilsmisse, fordi han var blevet for kedelig at være gift med. Han forstod først ikke, hvad der foregik, men nu har han fundet ud af, at hun har en anden. Han vil vide, om hun fortryder – og om han skal afsløre, at han kender til utroskaben … Læs Anne-Maries råd her.
Brev til Anne-Marie: Min kone har en anden

Kære Anne-Marie
Jeg håber, du kan hjælpe mig. Jeg er blevet forladt af min kone, fordi jeg ifølge hende var blevet for kedelig at være sammen med. Jeg synes ellers, at jeg har gjort alt både for hende og vores børn, men jeg har et krævende arbejde, som har taget meget af min tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg mangler initiativ

Det betyder, at jeg ikke har haft den store energi til at se en masse mennesker, som min kone gerne vil. Jeg føler dog, at jeg tit har givet efter for at behage min kone.
I denne tid har vi ikke set så mange, og det har passet mig fint, mens min kone har været nedtrykt. Hun synes ikke, at jeg har taget initiativ til noget som helst. Det har corona sat begrænsninger for, men hun mener heller ikke, at jeg gjorde noget før, og nu har hun altså meldt ud, at hun vil skilles.

Jeg forstod først ikke, at hun ikke ville prøve at kæmpe for vores forhold, men i går fandt jeg ud af, at hun ser en anden mand. Det forklarer jo, at hun har opgivet mig.
Bliver vi skilt, eller er det bare en affære? Jeg har ikke konfronteret hende med min viden. Skal jeg gøre det? Jeg elsker både hende og børnene og håber, du kan give mig et godt råd.
Venlig hilsen HH

Hun fortryder

Kære HH
Din kone har sagt, at du er kedelig, fordi hun ikke kunne komme på en anden forklaring på hendes ønske om skilsmisse. Jeg fornemmer, at du har været en god mand og far, også selv om du har arbejdet en del, og jeg tror slet ikke, du er kedelig. Men din kone er blevet forelsket i en anden, og kærlighed gør blind – og det er sket for din kone.

Jeg tror dog, at hun snart vågner og finder ud af, hvor hun hører hjemme, for jeg ser hende ikke med den anden mand. Jeg synes, du skal konfrontere hende med din viden om elskeren. Hun har selv bedt om skilsmisse og skal ikke give dig skylden for, at det er gået galt.
Jeg har en stærk fornemmelse af, at hun i løbet af den næste måned beder om tilgivelse, og så vil det være op til dig, om du vil have hende tilbage. Jeg håber det bedste for jer.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold