Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Hun accepterer ikke min seksualitet

31. juli 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Mette har netop fortalt familie og venner, at hun er homoseksuel, og den besked har fået en veninde til at vrage hende. Nu vil Mette vide, om hun skal kæmpe for venskabet. Clairvoyante Anne-Marie er ikke i tvivl. Er du enig?

Kære Anne-Marie
Jeg er en pige på 18 år, som lige er sprunget ud af skabet. Min familie har taget det pænt, og det er dejligt. Men jeg har fået et langt brev fra en veninde, som jeg har kendt siden anden klasse. Hun skrev, at hun ikke længere kunne se os som venner på grund af min seksualitet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg har aldrig lagt an på hende

Jeg blev såret og ked af det, og jeg har svaret, at jeg ikke forstod det. Jeg er ikke blevet anderledes, og jeg har aldrig lagt an på hende.
Hun skrev mellem linjerne, at hun var bange for, at hun fremover ikke kunne være sig selv i mit selskab. Jeg forstår det ikke. Ingen af mine andre veninder har reageret på den måde. Skal jeg lade hende gå eller kæmpe for at beholde hende? Jeg vil også gerne vide, om jeg finder en kæreste?
Kærlig hilsen Mette

Glem alt om hende

Kære Mette
Du skal slet ikke kontakte din tidligere veninde igen, for hun er dig ikke værdig på nogen som helst måde. I stedet skal du se fremad. Jeg er sikker på, at du har andre veninder omkring dig, som nok skal være der for dig.Jeg ved ikke, hvad der er gået galt for hende, men et eller andet må der være, når hun vælger en ven gennem mange år fra på den måde.

Men det skal du ikke bruge mere tid og energi på. Jeg kan til gengæld se, at du møder den mest fantastiske kæreste, inden sommeren er ovre. Det kan du glæde dig til.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold