Mellem himmel og jord

Din mor overskrider dine grænser

26. marts Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Den forelskede pige på 18 år er glad for sin søde kæreste, men hendes mor er hele tiden på nakken af ham og beklager sig over, at han ikke er kommet i gang med en uddannelse. Anne-Marie har en kontant besked til den dominerende mor ...
Usikkert ungt par ser på vred midaldrende kvinde

Kære Anne-Marie

Jeg er en pige på 18 år, som har en kæreste på 19. Jeg elsker ham overalt på jorden, men min mor kan ikke lide ham, og jeg bliver ked af det, hver gang hun taler dårligt om ham. Årsagen til hendes modvilje er, at han har valgt at tage to sabbatår i stedet for at begynde på en uddannelse. Han arbejder, men ved ikke, hvad han vil studere, og det bekymrer min mor.

Jeg er bange for, at min mor får jaget ham væk. Hun spørger ham hele tiden, hvad han vil læse, og om han ikke skal have et ordentligt liv! Han hverken drikker eller ryger, og jeg kan slet ikke forstå, min mor ikke kan se, hvor sød han er ved mig.

Jeg kan mærke, at han ikke har lyst til at komme hjem til mig, så vi er oftere hos hans forældre. Hvad skal gøre for at få min mor til at holde op med at udspørge ham? Jeg har sagt det til hende flere gange.

- Hilsen En forelsket pige

Kære Forelskede pige

Hvor er det irriterende, at din mor blander sig i din kærestes liv. Hun overskrider alle grænser, for det handler ikke om almindelig interesse, når hun forsøger at kontrollere dit liv på den måde. Det får hun heller ikke noget godt ud af, tværtimod risikerer hun at skubbe dig væk.

Jeg kan se, at han er en god fyr, og han skal nok finde sin vej i livet. Ham kan du roligt holde fast i.Måske kan du prøve at vise din mor mit svar. Jeg ønsker jer alt det bedste.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold