Mellem himmel og jord

En sidste hilsen fra min patient

2. april Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Fisken er læge og har aldrig troet på det overnaturlige. Men en nat får hun et uventet tegn fra en døende patient...
Kvinde vågner midt om natten og ser på vækkeuret

Kære Anne-Marie

Jeg har aldrig troet på, at der var mere mellem himmel og jord. Jeg er læge og tænker meget naturvidenskabeligt. Men nu har jeg en oplevelse, som jeg gerne vil dele med dig.

Som læge møder jeg ofte alvorligt syge mennesker, og vi taler også om døden, og hvad der mon sker bagefter. Jeg må indrømme, at jeg altid har talt troende patienter efter munden.

Men så mødte jeg en kvinde, som jeg havde mange samtaler med. Hun var ikke bange for at dø. Jeg vil nærmere sige, at hun glædede sig, for hun var overbevist om, at der var et liv efter dette. Hun jokede med, at hun nok skulle give et tegn, når hun døde.

En nat vågnede jeg, selv om der var helt stille i huset. Pludselig så jeg, at lyset på toilettet blinkede. Jeg så på klokken, som var 03.40, og gik ud for at slukke lyset. Jeg opdagede, at kontakten var slukket, så jeg forstod ikke, hvad der foregik, men lyset holdt op med at blinke. Derefter gik jeg i seng igen og sov.

Næste dag skulle jeg på arbejde, og det viste sig, at kvinden var død klokken 03.40. Jeg får gåsehud, når jeg tænker på det, for jeg har aldrig forestillet mig, at jeg skulle tro på det hinsides, men det gør jeg nu. Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, at det var min patient, der var forbi om natten.

- Mange hilsner fra fisken

Kære Fisk

Du skal have tusind tak for at dele din historie. Og ja, selvfølgelig er der mere mellem himmel og jord. Dejligt, at du har oplevet det.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold