Mellem himmel og jord

Fik varsel om døden i drømme

19. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Tina drømte om sin bror, og da hun vågnede, fik hun at vide, at han var død netop på det tidspunkt, hun lagde sig til at sove. Har du fået varsler, mens du sov?
Midaldrende  kvinde ligger i sengen og sover.

Hej Anne-Marie

Jeg har haft en mærkelig oplevelse i forbindelse med min brors død. Jeg var i Spanien og fik det pludselig så dårligt, at jeg måtte gå op på mit værelse og lægge mig. Tilfældigvis så jeg på uret, og klokken var 14.12. Jeg faldt i søvn og drømte om min bror, der var ved siden af mig i sengen. Da jeg vågnede, syntes jeg, det var en sjov drøm.

Fire timer senere blev jeg ringet op af min søster, der fortalte den triste nyhed, at vores bror var død netop klokken 14.12.

Det var så underligt, at jeg tænkte, jeg ville dele det med dig. Du har hjulpet mig mange gange, og dine forudsigelser er altid gået i opfyldelse. Jeg tror på, der er mere mellem himmel og jord.

- Kærlig hilsen Tina

Kære Tina

Tak for dit brev og din historie. Ja, selvfølgelig er der mere mellem himmel og jord. Din bror var forbi dig for at sige farvel.

- Mange kærlige tanker, Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold